web analytics

Tisdag*

Vardag

Hugobus är inte längre minsta kusinen i gänget. I söndags föddes nämligen denna söta tjej :) Det är Jensas storasyster och familj som fått en femte familjemedlem, vilken familj! Tre barn alltså, tjoohejj (tycker det är totalt fullt upp med en, haha..) :) I tre och en halv månad sa ja till Hugo att nä du, tyvärr blir det inga syskon men sen hände nåt och ja började smått att mjukna för tanken. Idag känns det som att ja alltid vill ha en busunge i Hugos ålder, det är så jäkla kul! Han är så söt, go och glad. Och bara helt galet underbar!

Någon annan som har ett litet pyre just nu är självaste Marko-Markoolio. Ja och Hugo stötte på honom i en barnaffär idag. Tror ja hann uppfatta att lilltjejen hette Moa men är inte säker. Hade det inte varit så att ja hade en sån total skitkamera i min mobil så hade ja nog lejat över Hugo till honom och bett om att få ta en bild :) Men nu vart det inte så då..

Jaha tänkte precis skriva om min underbara natt och berätta hur bra Hugo sov och att nu verkar vi gå mot bättre tider när ja hör att Hugo redan vaknar.. efter att bara sovit i 40 min.. häligt. Lr inte fullt ut. Gotta go!

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

3 kommentarer

 • Svara Emma, Harry och Hilja 19 okt, 2010 at 22:39

  Uj, vilka gulliga små fötter! :D
  Du tycker att Hugo är sötast just nu. Jag tycker att Agust är inne i en helt fantastisk ålder just nu. Så glad och pratar heeela tiden. ;) Tänk dig när Hugo kommer springande mot dig och ropar ”Min mamma”!. ;)

 • Svara Anna&Trion 20 okt, 2010 at 06:06

  Oj oj oj vilka fötter, vilka goa bilder =)
  Grattis till kusinen!

 • Svara Nattie 20 okt, 2010 at 07:21

  Åh äntligen kom bebisen! Va roligt att Hugo snart kan leka med sin kusin :) Kram

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.