web analytics

Min mini*

Vardag

img_9157

Jag var nyss ute på en promenad med grabbarna här ovanför då en bil svängde in bredvid oss. Lite i ögonvrån såg jag att rutan långsamt vevades ner och ut genom fönstret visade sig en kille. Han undrade ifall vi visste var en viss gata låg. Visst lät den bekant och visst borde ja kunna mina gator här så som vi vandrar runt om dagarna men nä, jag kunde inte komma på var den låg. Jag såg i hans ansiktsuttryck att han var lite bekymrad – jag har så bråttom sa han, men jag snurrar bara runt runt i området. Ja var precis på väg att önska honom lycka till och vandra vidare då jag kom på – mobilen! Man kan ju fråga mobilen om adresser nu för tiden. Jag har för övrigt en ny mobil (en SE x10 mini) (se nedan) som ger mig en massa glädje om dagarna (kuul det är med touchmobil!) På med gps’en och fram med karta och vips så hade vi lokaliserat både var vi var på kartan och hur han skulle ta sig till sin adress. Så himla bra!

Längre fram på vår promenad såg jag en kvinna med en kattbur under armen. Katten jamade och kvinnan vred och vände sig och såg allmänt förvirrad ut. Jag gick fram till dem och frågade om det fanns något ja kunde hjälpa dem med. Vad säger hon då, jo hon frågar om jag möjligtvis råkar veta var en viss gata ligger, är det inte lustigt :) Jamen det ska jag berätta för dig säger ja och plockar fram min lilla teknikkompis :)

Men promenaden är inte slut än, visserligen träffar vi inte på nå fler förvirrade vilsa människor men istället träffar vi en massa killar som står och beundrar olika saker i området. De kikar på hus, de kikar på staket, på trädgårdar och säkert en massa annat. Jag ser att alla flitigt arbetar med sina pennor på block men vad gör de?? Antingen är de kanske nå målarstudenter eller oxå arkitekter tänker ja.. men ja, de kan ju egentligen vara vad som helst. De var iaf lustigt att se hur fokuserade de var och lustigt att det bara var grabbar.. hmm..

Nu hör jag att någon vaknar, det var en kort sovstund det där. Men jag hann iaf blogga, städa får ja väl göra en annan gång 

www.KarroochKing.se
Meddelanden ?
Mirre:
Snygg mobbe du har, det var Mirre över den hehe. HEhe vad mycket folk du stötter på. Jag är urkass påa tt förklara gator =D

Kramar

Emma:
Ja, det var en snygg mobiltelefon och vad bra att du kunde hjälpa till med vägbeskrivningarna!
danni:
funderar om man ska ta å skaffa sig den där mobilen! kompisen har den mä å tycker den e toppen!
Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Jens 25 aug, 2010 at 07:36

  Vad fint det blivit här=)

  • Svara Karro 25 aug, 2010 at 08:34

   tack

  Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.