web analytics

7 dagar*

Gravid


I morse var King, Lillbus och jag och lämnade vår bilkompis på verkstan. Jo som jag berättat tidigare råkade en soppbil halka in vår bil när det fortfarande var halt ute och repa hela sidan. Tokigt tokigt, men samtidigt inte helt fel att få en omgjord skinande bil gratis (iaf på ena sidan) :) Det lite jobbiga nu är att vi är utan bil i drygt en vecka och förlossningen kaan ju komma igång när som helst och det hade varit skönt att ha bilen till hands då. Men jag tror nog att vi hinner få tillbaka den innan det blir dags :)

Och appropå bilprat och sådär, vi har äntligen inhandlatbilbarnstol nu, och det känns så kul :D Det var en rolig sak att köpa och det känns verkligen som en underbar målbild att få lägga Lillbus där i för första gången och åka hem från BB :) Oo snart så :)

Igår gjorde Jensa (min bästaste bästa pojkvän) ett tappert försök till att få Lillbus att bli AIKare genom att ta med kitet Lillbus och mig på hockeymatch, AIK mot Växsjö. Och vilken match det var! Sån där stämning skulle vi ha på freestyletävlingar :) Men trots det är jag tveksam.. Blivande mamman, King och katterna är nämligen Djurgårdare så vi är liksom i överläge skulle man kunna säga :) Men vi får väl se :)

Nu ska jag möta upp en kompis för en promenad i underbara vädret :) Jag tar med andra ord paus i läsandet av Förlossningshandboken :) Snart är den färdigpluggad, med andra ord, snart är vi redo :)

EN VECKA KVAR TILL BF! :D

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.