web analytics

Agility*

King

Det är rätt lustigt. Det vi gått kurs i mest när det gäller hundträning är agility, alltså hundsporten som vi egentligen alltid kört minst av. Vi har varken tränat speciellt mkt agility och inte heller tävlat vidare mkt. Men när vi hamnar på kurs, då är det oftast agility på schemat. Och visst är det kuul med hinderbana, King älskar det. Att vi inte tränat så mkt antar jag bero på att det är så mkt mer projekt att få till ett agilitypass då man måste bära ut hinder och bygga bana osv. Det kräver nästan att man är fler. Freestyle och lydnad är så mkt enklare på det sättet, man behöver bara sig själv och en glad fyrbent :)

Hur som helst, nu under våren har vi gått kurs och ja, det var en agilitykurs :) Det har varit jättekul och som vanligt efter att ha gått kurs är vi taggade på att komma igång lite mer ordentligt. Lite kul är att vi gått med i en agilityträningsgrupp så nu kommer vi nog att kunna träna lite mer regelbundet :)

Pappa J är så snäll som tar hand om fina Hugo medan ja och King springer runt och hoppar och har oss. Fast det blir lite si och så med träningen än, man vill gärna fram och pussa på killarna som är så galet fina tillsammans :) Så det blir rätt många pauser och oftast kommer vi sent för det är så mkt att fixa och trixa innan vi lyckas komma iväg. Haha så vidare mkt träningstid blir det inte i slutändan men kul är det iaf :)

Nu ska vi äta lite sen middag här och sen vänta på att Hugo vaknar så vi kan köra lite babymassage och bada :)

– Lite agilitybilder från vår kurs –

www.KarroochKing.se

Meddelanden ?
Johanna o Hugo:
Vilka fina bilder på min lilla Hugo =)

Åhh va kul att han fastnade på bild!

Martina:
Vad är det för blandning på hunden som är på första bilderna?
Mirre:
Din sambo är så lik en bekant till mig =D, så söta de är ihop =D.

Mycket fina bilder. Ohh ja man vill ha så mycket, tittade på ett obj i dag det kostade 8000:-, det är lite saftigt, hehe. Sedan ett macro för 5000 och ett 70- 200 obj för 7700. Så vet ej om man ska börja med en billigare hobby, haha

Kram

Annelie Andersson:
Hej! Åh, så du är också lärare? Det visste jag inte.  Vad skrev du exjobb om?
Ann-Charlotte:
Tack snälla för grattishälsningen!=)
Kul med agilitykurs,man blir ju så inspirerad på meeer träning…Härliga bilder du fotat!
Sköt om er väl och ha en riktigt go å glad midsommar!
Kram
AnnaP:
Vi röstar på King som agilityhund! 

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.