web analytics

Agilitypremiär i trädgården*

King, Pax
Igår plockade vi fram våra gamla agilityhinder som vi köpte och körde med för många många år sedan, innan ens huset var ritat och gamla huset rivet! På den tiden fick vi ta fram hindrena när vi skulle köra och sen plocka bort dem när vi var klara eftersom vi inte bodde här längre än över helgerna. Men nu, nu kan och kommer de att stå framme hur länge vi vill, bara en sån sak!

Hur gick det då? Njo, alltså det gick egentligen rätt bra. Det var ju premiär för Pax och han var glad och DUKTIG! Men sen råkade det vara så att alla barnen var med och så även King och summa summarum så blev det hela lite halvt kaosartat, haha.. Alla skulle liksom göra allt samtidigt och ja.. Med facit i hand skulle jag kanske smugit ner själv med Pax och småtränat lite..

Å andra sidan är jag väldigt glad över att kidsen tyckte att det var så roligt :) Jag ska nog bara försöka strukturera upp det hela lite bättre till nästa gång så tror jag att det kommer kännas bättre. Hugo imponerade faktiskt. Han tyckte det var riktigt kul, det tyckte iofs Tintin också, men han kunde verkligen ta till sig instruktionerna och så var han rätt tydlig faktiskt vilket är en viktig del i handlandet.

Jojo.. Det blir spännande och se vad det blir av detta, om Pax kommer tycka det är lika kul som King. King fick ju också köra idag och varenda hinder satt ju som handsken och han var såå glad! GulleKing

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.