web analytics

Apporthunden*

King

Haha titta på söta King :) Tänkte ja skulle visa hur han ser ut här hemma om dagarna nu för tiden. Alltid något i munnen :) King har alltid tyckt att apport är lite jobbigt. Han gillar inte riktigt att hålla i saker helt enkelt. När tanken om det nya freestylenummret dök upp fanns en idé om att King skulle hålla en saxofon mellan tandraderna. Men hur skulle det gå att få honom hålla i en plastig sak med knappar som stod ut när det oftast till och med är jobbigt få honom att hålla i en apportbock.

Vänta så ska ni få höra. När vi äter brukar Hugo sitta med i sin stol och ha ett litet berg med leksaker framför sig för att hålla sig sysselsatt medan vi äta. Titt som tätt trillar sakerna ner på golvet och vi har fullt upp med att plocka upp sakerna mellan våra tuggor. Här någonstans väcktes en idé. Sakta började ja klicka in King när han plockade upp Hugos leksaker och gav till mig så ja slapp böja mig ner och King samtidigt fick träning i att plocka upp och hålla i saker.

Det här vart en succé. Hela dagarna dyker King numera upp med saker i munnen och lämnar över till mig lr Hugo :) Hur gulligt som helst :) Och finns det inget på golvet så hämtar han nåt i sin eller Hugos leksakskorg. Lr så kan det bli något klädesplagg lr hela Hugos babygym lr sladden till dammsugaren :) Jo fantasifull är han :) Ska bli spännande se om det blir någon skillnad i lydnads-apporten oxå :)

Nu hör ja att Hugo vaknar från sin lilla powernapp så nu ska vi dansa lite :)

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Emma 21 Dec, 2010 at 20:22

  Kul att King tycker det är roligare att bära saker i munnen nu! Saxofonen fixade han ju galant! Det är kanske en bebis som behövs för att Pulver ska tycka att det är roligt med apportering också! ;)

 • Svara Tina & Theodor 21 Dec, 2010 at 20:47

  så himla smart =) & va söt han är på bilderna!!!

 • Svara Kattis o vovvas 21 Dec, 2010 at 21:00

  Sötigaste, duktigaste och underbaraste King. :) Vet du? Din hund är fantastisk! :)

 • Svara Quila o Ronja 22 Dec, 2010 at 00:05

  Meeen….vilken tur att jag hittade hit, och fick se dina fina bilder. (På en fin vovve) ;D

  Ha en fin dag
  Susanne

 • Svara Annika 23 Dec, 2010 at 11:31

  Underbart söt hund! :D

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.