web analytics

April*

Vardag

Tjoo idag börjar årets månad, månaden då Lillbus kommer att trollas fram :) Men nu tror jag nog att det får räcka med Lillbus-prat på ett tag. Jag har märkt att det tagit över bloggen lite, oops  Men med såhär få dagar kvar (endast 18!) är det kanske okej att det blir lite så, lr? 

Istället är det kanske djuren  här hemma som kan få några rader :) Whoopi och Aladdin mår bra som vanligt och tycker att den nya mattan är perfekt att mysa och busa på :) Man skulle ju kunna tro att vi odlat en gräsmatta intill nya soffan men så ligger det inte riktigt till (men säg inget till katterna). Även King brukar ansluta till katterna och slappa lite på den gröna sköna :) Grönt känns så rätt just nu. Kanske för att vi haft en så lång vinter. Vi boostar med grönt här hemma, det är grönt lite varstans, häligt häligt :)

Lite otippat kanske, men jag och King funderar på att ställa upp i Freestyle-SM som är nu på söndag. Vi har väl inte hunnit tränat överdrivet mkt men som vanligt ser vi mest det hela bara som något roligt :) Så vi kommer försöka att vara startklara tills dess :) Just nu tränar vi små kombinationer och försöker få till rörelserna till musiken :) Vi får se vad det blir av det hela :)

Och nu börjar ju påsken oxå, skojj :) Blåkulle-dagen och allt :) Synd att vi har kod nere i huset, det hittar sällan upp några söta påskkärringar hit. Men vi har bunkrat upp med godis, ifall att, annars vet jag nog någon som kan ta hand om allt det goda 

Glad påsk! 

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.