web analytics

Babysim*

Foto, Hugo

Det var så mysigt när ja och J för en liten stund sedan satt i soffan och pratade lite. Vi hade just sett klart på den oj så roliga filmen Min brors flickvän, (haha såå kuul) då vi började prata om dagen som gått och just vilken liten ministund av hela dagen som var favorit. Vi tyckte båda solklart att det var när vi var och badade med Hugo :) Jo för vi har nämligen börjat på babysim :D Som jag har väntat på det här! Redan sedan innan Hugo föddes har ja sett fram emot det och nu har han äntligen åldern inne, weei.

Idag var det dags för pass två, vi började alltså redan förra veckan och i där i vattnet plaskar vi och sjunger ramsor. Än så länge håller vi oss ovanför vattenytan men vid något tillfälle har Hugo ofrivilligt doppat ner hela ansiktet i vattnet och blivit lite paff. Så småningom blir det riktiga dopp, det ser ja verkligen fram emot!

Det är så kul att redan  nu ha något att göra med Hugo. Det lär ju dröjja ett litet tag innan vi kan spela fotboll med honom och ännu längre innan det blir någon tennis. Och då är det verkligen skojj att det finns något som babysim som man kan underhålla sig med, det är verkligen huur mysigt och kul som helst :)

– Bad och simbilder finns här-

Även King har badad idag när vi var iväg på en liten skogspromenad ute i Ågesta. Fast det vattnet kändes inte lika lockande som det 33-gradiga i babybassängen :P Men han tvekade inte, hej och hå, hoppade dök och busade med pinne i vattnet gjorde han :) Ja blir så glad av hundbad det är lyckligt på nå vis, tycker ni inte?

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Mirre fotande hundtoka 5 sep, 2010 at 10:03

  Ohh så härligt att bada på babysim, förstår att det är såå gulligt samt roligt. Vilka härliga bilder, sista bilden ser man ju hur Hugo njuter av vattnet =D

  Härligt att storebror också fått bada =D

  Ja det var då en kombination, men han skulle ha ölen till maten hehe
  Kramar

 • Svara Anna&Trion 6 sep, 2010 at 05:17

  ROligt med babysim! NI ser verkligen ut att ha superskoj! =)

  Är helt galöen i din layout, tycker den är sååå snygg! Det gjorde du bra! :)

 • Svara Vevve 6 sep, 2010 at 08:34

  Ååå så mysigt och roligt i ser ut att ha :)……
  Mina hundar bara älskar vattnet, de har bråttom kan jag säga när man stannar bilen där de vet att -Nu är det dax att bada ;).

  Kram

 • Svara Julia 6 sep, 2010 at 10:50

  Åh, vad roligt med babysim, ser ju jättemysigt och roligt ut!

 • Svara Ingela, Zeb, Indy 6 sep, 2010 at 18:30

  Babysim ser mysigt ut. Själv får jag njuta av hundbad istället och det ger mig alltid ett stort leende! =)

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.