web analytics

Bästisar*

Foto, Hund, King, Vardag

Här är de igen, bästisarna!

Ja lovade ju att lägga in fler bilder på grabbarna från dagen i parken :) Här kommer iaf en till, resten har ja inte hunnit kolla på än.

Ja är så glad att Hugo har en så fin hund att växa upp med. Han kommer förmodligen bli en riktig hundkille. Ja kan inte tänka mig annat så som han och King har funnit varandra. Och att King skulle bli en så mysig storebror är ju bara för häligt :) De busar tillsammans i babygymmet, de gosar i soffan, King är förste örontvättare och hjälpreda vid Hugos matstunder. Han tar hand om allt som råkar hamna på golvet under stolen (undra här Hugo kommer börja ”råka” tappa ner saker till King). King tvättar rent Hugos ansikte och händer efter maten och han underhåller Hugo när han blir lite grinig och uttråkad :) På en dag hinner Hugo få iaf nio pussar och en massa skrattattacker åt King :) Hundar och barn, det är något visst*

Nu ska vi iväg och möta pappa J och fira att det är helg! Och appråpå pappor, min pappa som är ute och reser halvt jorden runt just nu har tyvärr gått och brutit benet.. Stackars pappa, men nu kan ja briljera med att ja har både en mamma och en pappa som brutit benet i en annan världsdel, ha det ni!

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Emma 8 okt, 2010 at 17:42

  Ja, nog tror jag allt barn får ut massor av att växa upp med hundar! Och Hugo har ju extra tur som har en sån fin hund som King! :) Trevlig helg!

 • Svara Mirre 9 okt, 2010 at 20:10

  Ja tror också att det bara är nyttigt att barnen är med hundar direkt de är små, det är bra socialträning =D

  kramar

 • Svara Ann-Charlotte 10 okt, 2010 at 10:17

  Åh va fina bästisar!!!=)
  Fler bilder kommer snart…Yes, nu hittar jag skicka knappen.;0)
  Ha en skön söndag med dina nära å kära!
  Kram

 • Svara Janna 13 okt, 2010 at 19:52

  Jättefina bilder på King och Hugo! Vad roligt att de fungerar så bra ihop :-)

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.