web analytics

Bauhaus*

Foto, Vardag

Igår styrde vi bilen mot Bauhaus för att äntligen köpa hem en JULgran (Hugos allra allra första) och kolla va vi hittade. Inte bara en jättefin Kalle Anka-gran utan även värsta roliga bilen till Hugo. Alltså killen kunde inte sluta smila med sin söta pussmun när han satt där och höll hårt i ratten! Det var en hälig syn :) Det var så roligt så vi redan vill tillbaka för att köra lite till, haha :) Vilket ställe alltså, roliga vagnar för barn, fina julgranar och dessutom får man ha med sig sin fyrbenta kompis. Kan det bli bättre, knappast!

Och planen för ikväll var att granen skulle bli pyntad och fin. Men vi hann bara halvvägs, lamporna skiner och sitter på, men sen somnade plötsligt mitt gran-pyntar-gäng. Jensa, Hugo och King ligger och snarkar i kapp i sägen här borta så vi får nog pynta vidare imon tror ja.

Helgen har annars varit rätt fullt upp. I fredags hade vi lite JULstämning med våra medlemmar på hundklubben. Det vart JULbord, lekar och paket :) Under lördagen vart det promenader, fortsättning på källarstädandet, långfärdskidåkning, Hugo-matlagning och så Bauhaus. Idag har vi lagat klart Hugos storkok och varit på långpromenad och spelat tennis. King och Hugo är så duktiga som alltid sitter med på tennisplanen och ser söta ut. Klart de ska vara med :) Nä nu ska ja joina grabbarna tror ja, mysigt det ska bli :)

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Ninnie och Alice 13 Dec, 2010 at 11:20

  Va stor Hugo ser ut när han sitter där och styr!!
  Å herregud va mycket ni hinner med på en helg, blir helt matt av att
  läsa allt ni gjort!
  Kram!

 • Svara Mirre 13 Dec, 2010 at 16:25

  Ohh söta bilder och najs med kalle Anka gran =D
  kramar

 • Svara Emma 13 Dec, 2010 at 20:46

  Haha, Hugo ser verkligen ut att tycka att den där bilen är toppen! :D

 • Svara Anna 14 Dec, 2010 at 14:33

  Vaaaaaaaaah, får man ha med sig sin hund inne på bauhaus ? i alla bauhaus?
  Fin hund du har.

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.