web analytics

Björnen sover*

Foto, Hugo

Som jag nämnt tidigare går ja och Lillbus på en liten fotokurs just nu som heter Bebisfoto. Till imorgon har vi fått i läxa att välja ett tema, fota och ta med tre bilder till kursen för utvärdering. Bilden ovan är en av bilderna jag valt att ta med mig imorgon. Lillbus skötte sin del av avtalet galant, en sötare modell blir nog svårt, om inte helt omöjligt, att hitta. Min lilla söta BabyBjörn :)

För övrigt toook-saknar vi landet, jag, Jensa, Lillbus och djuren. Det var inga muntra miner när bilen brummade iväg från soliga Kovik. Kattkören gick genast igång och från King hördes höga suckar. Själv lider jag nu av total abstinens faktiskt. Vilka underbart underbara dagar vi haft, vill bara tillbaka. Och det helst precis just nu :) Tur vi har en kamera så man iaf kan drömma sig tillbaka med hjälp av mysiga bilder..

Punkt slut. Jag går nog och ansluter mig till Lillbus (hmm kanske dags börja skriva Hugo snart) djupa andetag i sängen. Godnatt*

Fast nej vänta, först vill jag skicka en stoor varm kram till Hugos mormor, farmor och farfar som hjälper till på alla dess möjliga vis. Det uppskattas verkligen, även om jag förmodligen inte kommer att vinna något pris i att ja är vidare bra på att visa min tacksamhet. Men ni ska veta att det ni gör uppskattas*

www.KarroochKing.se

Meddelanden ?
Linn&Kenzo:
Naw så nydelig!
Anna&Trion:
Naaawwww… Urgulligt! Förstår att ni saknar landet. Men ni kommer väl dit snart igen 
Emma:
Låter verkligen som en rolig kurs, bilden är ju helt underbart söt! 
Nattis:
Haha! Söt bild! 
K+P:
Vilken härlig liten familj ni är!
Njut nu av den ljuvliga solen.
Kram
Mirre:
Ohh vilken rolig fotokurs =D.

Kram

Emelie:
Åh vilken spännande fotokurs! Och jättesöt bild! 
Tony:
Haha underbar bild 
Johanna & Majken:
Vilken söt, cool och helmysig bild! 
Lilja:
Helt fantastisk bild!!!
Ida,Tuva & Tissla:
Underbart foto! Blir ju inte lite avundsjuk av att läsa om kursen, men såna lyxkurser kan man bara drömma om när man bor i skogen :P Får va glad att det finns babysim & babysång iaf 
Filip:
Har nån sett min björndräkt???
sofie:
Älskar bilden!!
Nattie:
Vilken underbart söt bild på Hugo  Jag vill till ert landställe igen  Kram
Sofia & tjejerna:
Men så underbar bild! Ljuvlig!
Johanna & Max:
Vilken toppen bild!
S, Thyra & Lhine:
Den där björnen ser det inte ut som man behöver vara rädd för 

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.