web analytics

Brevbärare med kallingar på huvudet*

Hugo, Vardag

Hej tänk att jag hamnade vid datorn såhär mitt på onsdagseftermiddagen. Inte så vanligt. Hugo står utanför dörren och gör jag vet inte vad. Alldeles nyss lekte vi brevbärare och postade saker fram och tillbaka genom brevinkastet men plötsligt var det bara jag som skickade ut det mesta vi har här hemma och han där på andra sidan verkade syssla med nåt eget så jag gick och satte mig här ist 

Kul när någon granne dyker upp och ser Hugo, han ser nämligen ut som på bilden här uppe  Han har stajjlat sig alldeles själv, det tycker jag han gjorde bra  Haha nu hör jag att han pratar med någon, kanske ska gå och kika genom titthålet 

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.