web analytics

Dagen idag*

Hugo, Vardag

Jensa håller på och nattar lille Hugo, jag hör hur han sjunger och nynnar medan Hugo tjafsar lite. Det är lustigt hur det kan vara så att små människor behöver hjälp för att somna fast de egentligen är jättetrötta. Själv somnar ja redan halvvägs ner i sängen 

Idag var dagen då lilla Hugobus fick sitt första myggbett. Ush när ja såg den där myggan alltså. Ja är inte mkt för att ha ihjäl djur, inte äns myggor och andra insekter, men denna mygga såg sin sista stråle ljus precis i samma ögonblick som jag upptäckte den.

Idag var även dagen då jag träffade på verklighetens Pippi Långstrump. Vi var förbi min brorsdotter Julia för en promenad till glasskiosken och lite bus vid en lekpark, och där var hon. Det var bara det röda håret och toffsarna som saknades. Hon liksom svingade sig mellan alla redskapen där på lekplatsen som ingen annan. Hon tog vägarna upp som ingen annan visste att man kunde göra. Hon hängde upp och ner och hon balanserade uppe på räcket samtidigt som hon åt godis och frågade oss lustiga saker. Hon var precis sådär tuff, självsäker och knasig som Pippi är :) Det var rätt skojj. Och så ville hon vara med mig och Julia och leka så vi lekte inte nudda marken. Och när vi skulle hem följde hon med oss, bara sådär. Väl hemma i trädgården började hon springa runt i vattenspridaren tills hon var helt dygnsur. Vi andra stod bara och tittade och undrade. Vem var denna egensinnade lustiga tjej egentligen? Sen sa hon hej då och sprang vidare. Förmodligen på nya äventyr. Precis som Pippi :)

Angående helgens freestyletävlingar säger jag inte så mkt tror jag  Istället ser vi fram emot imorgon då det är agilitytävling. Det känns lite lättsammare på nå vis. Solsting eller inte, han springer så gärna runt och hoppar lite. Det kräver inte lika mkt hjärngympa och det uppskattar King tror ja.

Nä nu vart det tyst här hemma, läggandet av busungen vekar ha fungerat bra :) Då ska ja nog passa på och duscha och hoppa i säng jag med :)

P.S 1 Tack för alla vänliga kommentarer i förra inlägget. King verkar må bra och bugar för alla hälsningar*

P.S 2 Det här med familjefoto blir allt svårare. Nu är det inte bara ja och King som ska samordnas och kolla framåt i rätt ögonblick. Nej nu är det en till som ska tajjmas in i bilden. Och när vi lyckas få King att titta fram kollar säkert Hugo åt sidan och när vi försöker få Hugo att kolla fram upptäcker King något vid sidan av och allt börjar om. Och jag som försöker få både King och Hugo att kolla fram, kollar förmodligen på någon av dem för att se om de tittar framåt och då blir de ju oxå knas, ja ni förstår. Så därför vart ja extra glad när denna bild ploppade fram på minneskortet, en lyckad av måånga försök :)

www.KarroochKing.se
Meddelanden ?
S, Thyra o Lhine:
Vilken mysig bild 
Emma:
Väldigt fin familjebild tycker jag! 

Vad roligt att få träffa en ”riktig” Pippi Långstrump! 

Josefin:
Oj vilken fin bild!! Lilleplutt Hugo, såå söt! :-)
Nattie:
Åh vad fint fotot blev!  Jag tycker att du ska vara glad över Kings insatts på tävlingarna! Han gör ett jätte bra jobb! Kul det ska bli med agility idag! Ses senare Kram
Lisa:
ÅÅHÅ va fina ni är! Roligt med pippi! 
Emma:
vilken fin bild 
Mirre:
Nämen har du träffat Pippi =D. Skönt att det verkar vara bra med King. Hehe ser en miniJensa i Hugo =D
kramar

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.