web analytics

Dagsresumé*

Vardag

9januari

1. Bilden visar min lilla promenadpatrull som jag har med mig om dagarna :) Visst ser de rätt skojjiga ut? Idag vandrade vi ut på långpromenad till sjön!

2. Tintin sov sådär jag-vill-bara-byta-plats-med-dig-precis-just-nu–sött heart

3. När vi närmade oss sjön fick killarna bråttom. Själv satte jag mig på berget vid sidan av en stund och bara kikade och myste. Men rätt snart blev jag nyfiken på vad grabbarna grus snackade om där nere så jag gick ner även jag :)

4. King hoppade snabbt i plurret. Det är som att bara för att han inte kan termometern och förstår att dessa vattentemperaturer inte är lika med badtemperaturer så går det finemang att hoppa i. Men det var fine. Värre var det när Hugo plötsligt började knäppa upp jackan och ta av sig skorna (eller skornena som han själv säger) och menade att han oxå skulle bada.. Njja, kände jag.

5. Hihi ;) Orutinerat att stå sådär nära en nybadad King måste man ju få tycka :P

6. Istället för att bada tog vi fram lilla gröna minikånken och ställde upp alla djuren och bilarna i en fin formation. Det får plats en heel del i den där lilla tycker jag. Och den är med överallt, alltid. Väldigt praktiskt. Och alltid lika kul att leka med tycker lilleman.

7. Promenaden bara fortsatte och fortsatte. Till bland annat Kings stoora glädje :D

8. Hugo premiäråkte skidskor idag! Jihoo va roligt! :D Och det var ju liksom inte alls speciellt svårt. Trodde det skulle vara knepigare. Nä det där tror jag nog han får kläm på snart :)

Summa summarum: En tummen-upp-dag :D

Imon väntar rivning av gamla huset, såå galet kul ska det bli att kolla på! :D

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.