web analytics

Djungeln*

Hugo

När vi ändå pratar om Hugo och huruvida han är bortskämd lr inte så tänkte ja passa på att visa den här prylen som definitivt skulle få Hugo att tillhöra den kategorin (alltså bortskämd-kategorin). Om alla ni besökare som är här om dagarna (och förvånansvärt många om nätterna) skulle skänka tio kr var så skulle vi kunna köpa denna roliga leksak som gör Hugo så här glad (kika på bilden ovan och under) :D Jo den kostar nämligen nästan 2000kr! Helt galet faktiskt.. men den har sina roligheter. Den låter och blinkar och har en massa detaljer att kolla och pilla på.

Det vore inte helt fel att varva vårt babygyms typ tre låtar som går runt runt här hela dagarna (och nätterna) (antingen leker Hugo där i, eller King eller katterna) med lite toner från djungeln. Musiken i den här hoppgungan bjuder på en djungelupplevelse med trummor, apor som skriker och elefanter som trumpetar. Hugo älskar att stå och han älskar att hoppa upp och ner så den skulle nog vara rätt poppis. Fast fördelen med att inte köpa in en leksak av denna karaktär är ju iofs att ja kommer utveckla värsta biceps och triceps-musklerna av att hoppa runt med honom om dagarna :) Och det är nog det vi kommer att fortsätta med. Men vi är redan stammisar i affären, vi åker dit och låter Hugo hoppa lite ibland, haha.. en lite billigare (snålare) variant ;)

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

6 kommentarer

 • Svara Anna&Trion 11 Nov, 2010 at 23:32

  Vilken grej! Förstår att du blir trött de vanliga melodierna som spelar runt, runt, runt.. jag brukar gå runt här hemma och sjunga de mest… icke-vuxen-sångarna… heheh.. yrkesskada ;) De sätter sig gärna på hjärnan de där fulingarna.

  Men den här djungelprylen var ju lite coolare! Du kan räkna på med mina tio kr om du får för dig att prova på en insamling! ;)

  .. och du, tack för DINA söta ord! De är ju minst lika goa =) Kram pårrä!

 • Svara Emma 12 Nov, 2010 at 07:44

  Ja Hugo ser ju verkligen ut att gilla den! Det är ju synd att barn-grejer som de faktiskt inte kommer använda under en särskilt lång tid egentligen ska kosta så himla mycket pengar!! Men jag kan också tänka mig att bidra med en 10:a om du vill det haha.

 • Svara Linda 12 Nov, 2010 at 13:36

  Vissa barnsaker är ju helt galet dyrt! Helst med tanke på hur länge de är aktuella för barnet

 • Svara sofie 13 Nov, 2010 at 00:32

  Galet vad dyrt vissa saker är…!

  Han är så charmig, din lille son! :D

 • Svara Elin 13 Nov, 2010 at 09:49

  Annars kan du ju alltid gå i på tradera och kolla om du hittar nått liknande där för betydligt billigare pengar =)

 • Svara V a n i l l a 17 Nov, 2010 at 12:05

  Wow vilken härligt rolig leksak när man är en liten krabat som lille Hugo är… och jag förstår att han älskar den !

  Synd bara att den är så dyr.. MEN jag tror nog att Hugo uppskattar leksaken mer under era besök i butiken än om ni haft en där hemma.

  Bilderna är underbart fina !

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.