web analytics

Dropp*

Hugo, Landet

Det regnar här utanför fönstret och ja sitter här inne medan J och kompisar sitter ute i baljan och bubblar :) Anledningen till att ja är här och inte där är att Hugo har en lite ängslig kväll. Vaknar ofta och är ledsen :( Men han somnar sen snabbt om i min famn för att sedan vakna igen och vara ledsen. Och så har det gått runt runt under kvällen. Lillpysen, ja tycker så synd om honom när han är ledsen, mitt hjärta på nå vis skrynklar sig känns det som. Men det är nog ingen fara :)

Det känns faktiskt rätt skönt med regn. Ja gillar regn :) Och när vi ändå pratar väder och typ årstider; det känns verkligen som vi fick Hugo på den absolut bästa tiden på året. Det har varit så mysigt med våren och sommaren, riktiga utetider. Och vinter känns som den bästa tiden på året att vara gravid. Så fint ute och man får bra med motion när man tar sig runt i snön. Säkert tack vare det som vi bara gick upp 7,5kg under gravidtiden :) Vissa dagar var det ju rena hinderbanan ute medan det andra dagar var ett gratis gym när man liksom gled runt och trampade i den där mosiga och häliga snön, som en trampmaskin liksom :) Och när Hugo sen växer upp har han kanske fördel av att fylla år så tidigt på året, om inte annat så är det rätt mysigt att fylla år i april (tycker iaf ja och Jensa som fyller år då) ;)

Nä nu verkar Hugo vakna igen, dags att lyfta upp honom i famnen och krama och schyssa och pussa. Och sjunga lite. Lr kanske inte :P Skippar nog sjungandet och nynnar istället :)

www.KarroochKing.se

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.