web analytics

Blöjjrace*

Foto, Skojj, Vardag

Vi är och storhandlar och då ser det ut så här! :) Jo vi nådde idag en punkt då vi kände att nä det här går ju inte längre. I den farten som Hugo förbrukar blöjjor går vi snart i konkurs om vi inte börjar handla lite smartare. Willys fick det bli och ojj va det var billigare där! Wow va vi ska spara pengar framöver :)

Va mkt roligare allt blir när man har en liten smurf vid namn Hugo med sig. Man vet aldrig vad som kommer hända. På vägen in fick vi tag på denna praktiska vagn (tänkte vi), här kan ju Hugo ligga fastspänd och kika medan vi far runt bland hyllraderna. Men nää hallå, vi pratar ju ändå om Hugo – killen som alltid ska göra allt på sitt sätt, ett sätt som inte alltid (sällan) överrenstämmer med våra planer. Men det blir på nåt sätt alltid bra ändå, om inte till och med roligare, när man följer Hugos impulser i livet :)

Hugo ville stå, allra längst fram. Medan vi packade in varor i vagnen pysslade Hugo med att kasta ut dem. Plötsligt hade han en puljolöks-mustasch! (Se bilden ovan). Inte förren då slutade han med att sabotera för oss :) Purjolöken viftades hit och dit och han vinkade glatt till alla förbipasserande storhandlare.

Lagom tills vi hamnade i kassakön brakade det till ordentligt i blöjjan. Vår kö vart underligt nog kortare men vi skämdes inte för det utan kunde skynda iväg och testa en av de nya blöjjorna :)

Med en ny blöjja, ett humör på topp och en fullproppad bil var vi sen redo att åka hemåt :) Det här gör vi om!

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

9 kommentarer

 • Svara Emma 5 Dec, 2010 at 19:11

  Hahaha så underbart gullig han är med sin purjolökmustasch! :)

 • Svara Anne 5 Dec, 2010 at 23:01

  Hugo är ju bara helt galet gullig!!!!

 • Svara Linis och Pata 5 Dec, 2010 at 23:13

  Hahaha härligt! Kram från oss

 • Svara Danni 6 Dec, 2010 at 15:22

  hahaha hugo med purjolök! Får mig att tänka på den där finska visan ”doladibidabidalla…”. Måste ses snart så du får träffa puff!!! :)

 • Svara Ingela, Zeb, Indy 6 Dec, 2010 at 22:39

  Det var en söt storshoppare! =)

 • Svara Linda&Ebba 7 Dec, 2010 at 13:26

  Gulligaste purjolöksmustaschen!
  Kul att ni samarbetade, några la i vagnen… nån kastade ur. Blir jämnvikt då liksom.
  Nu när jag är utan bil så ”tanthandlar” jag med en kompis. Vi åker till nån stormarknad en gång i veckan. Så smidigt, då måste man ju göra matlista åxå. Hela livet blir lättare (och billigare)!

 • Svara Mirre 7 Dec, 2010 at 17:40

  haha vad var det för snikna ködeltagare som måste flytta sig för det haha, det var la ej så farligt =D

  Söta kort
  kramar

 • Svara Anna&Trion 8 Dec, 2010 at 22:17

  Härligt att läsa om föräldrar som hade en POSITIV upplevelse av att kombinera barn och mathandling! :) Men jag är inte förvånad, ni är så härliga och positiva och ni verkar ju leva efter ”det blir inte roligare än vad man gör sig!” och det gillar jag!

  Hahaha – det är SÅ man ska göra för att slippa kö! Skaffa en unge, proppa den full med päron och sedan sticka till affären innan det hunnit exporterat päronen ;) HEhehe.

 • Svara Kattis 8 Dec, 2010 at 22:38

  Ojoj, här handlas det blöjor! ;)

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.