web analytics

F**k off*

King

Idag tänkte jag ta hjälp av Hugos fingerfärdighet för att uttrycka mina känslor. Igår hände nämligen något som gjorde, och fortfarande gör, mig helt förbannad och ledsen. King, Hugo och jag satt och myste i parken här i området med vår häliga mammagrupp bestående av åtta glada mammor och goa bebisar :) Ingen har väl lyckats missa den stekande värme som kommit på besök, nej jag skulle väl inte tro det. Hur som helst, King gick iväg en liten bit och la sig i skuggan under ett eget träd och tog sig en eftermiddagslur.

Plötsligt ser jag en man komma gående på andra sidan parken med en lös hund som tidigare varit framme och tjafsat med King. Direkt ropar jag åt honom att jag inte vill att hans hund kommer fram och hälsar men det är för sent. Trots att han försöker få sin hund att stanna med diverse kommandon börjar hunden att ta fart mot King, som fortfarande sover. Vips så hoppar han på King och det blir världens bråk. Jag rusar fram men har Hugo i famnen varpå jag inte vågar ge mig i i fajten. Jag skriker åt mannen att ta sig j***a hund och först då ingriper han. Det är långa sekunder innan han lyckas få isär hundarna. Han råkar liksom ramla rakt över King mot ett träd och hans hund backar iväg lite och jag kan ta tag i hans halsband.

Jag som i vanliga fall alltid i efterhand ångrar att ja inte vågat säga ifrån när det händer saker kan bara inte få stop på min mun! Orden bara trillar åt både vänster och höger och jag hör mig själv skälla ut honom ordentligt. Men det är ju inte klokt! Min King liksom. Min kärleksklump. Han sov. Bli attackerad sådär. Nä. Ush så hemskt!

Han går iväg med sin hund och jag böjer mig ner och kramar om min finaste King. Då upptäcker ja att det rinner blod runt ögat och sisådär en halv cm från ögat har han ett helt öppet läskigt hål. Läskigt! Men vilken otrolig tur ändå, han kunde lika väl blivit blind på det ögat.

När vi lugnat oss båda två tog vi oss in till Bagis för en koll. Det såg verkligen läskigt ut men vi slapp sy. Nu ska vi tvätta, hålla rent runt såret och hålla koll på så att svullnaden inte blir värre. Vi vill inte ha in nå bakterier så nära ögat, det kan bli tokigt tydligen. King var lite orolig under dagen och morrade åt allt som rörde sig i parken men jag tror han kommer att komma över det här. Han är duktig min King. Men det var verkligen en jätteläskig upplevelse, och det har hänt allt för många gånger nu. Koppel är en jättebra uppfinning för alla er som inte har någon koll på era hundar. Använd det!

Och idag fick jag känslan av att King skulle ha velat använda Hugos fingerfärdighet och denna gång rikta den åt mig, sin kära matte. Vad har ja gjort då, jo dumma jag släpade med King och tyckte att han skulle dansa lite freestyle med mig i dagens 30grader och sol. Tjii fick ja, för han ville inte alls vara med hur mkt jag än försökte. Men jag hoppas på bättre tur imon, vi håller tummarna :) Jag tänker försöka locka med ett bad, en glass och korv i mängder, återkommer imon med en update :)

www.KarroochKing.se
Meddelanden ?
Hannah:
Men gud vad hemskt.  Tur att det inte blev värre ändå, som du sa… :o

Ursh alltså!

Ylva:
Usch! Hur tänker vissa människor alltså?
Emma:
Usch vad tråkigt, kan inte folk ha vett att koppla sina hundar?! Men det var ju jättebra att du sade vad du tyckte efteråt. Jag brukar oftast bli så chockad att man glömmer säga allt man vill och sedan ångrar man sig efteråt.
Sigrid:
Gah, folk alltså! Nospuss till fina King!
Johanna & Majken:
Usch jag blir så himla arg av att läsa!! 
Vilket jäkla folk det finns!
Hoppas inte King får några bestående men av andra hundar eller så.
Namn:
Normallt brukar jag inte skriva någonting i Din blog,men där här gången måste jag. Om jag bara fick tag i den j…a idioten, då skulle han ångra sin oansvarighet…
Våra varmaste kramar till världens snällaste och finaste Hund (som är förresten mycket klockare än många maniskor)!!!!
Pappa och Mariola
L, Inja & Fendi:
Usch och fy.. Har man inte kontroll över en hund som har sådana uppenbara problem så.. borde man itne ha hund alls.. grrrr…
Mirre:
Men fyyy vad oräkt, jag hade reagerat samma sak. Man gör ju allt för sina älsklingar.

Fyy vilka dårar det finns som har hundar, varför hade han sin elaka hund lös för, vissa är verkligen idioter. Tur att Kings öga klarade sig och att det inte behövdes sys

Stor kram till er

Lilja och GOa:
Jag känner med dig!! Tur att det gick bra! Tyvärr så räcker inte koppel ibland har jag fått erfara.. Hoppas GOa kunde hjälpa till lite idag med sen närvaro för King! Kram Kram
Sara:
Fy så jävla irriterande att hundägare inte kan respektera andra och hålla koll på sina hundar  Skönt att det gick bra ändå hoppas King glömt det hela snart!
Johanna o F,k o h:
Totalt jävla vidrigt. Hugo har oxå blivit attackerad alldeles för många gånger =( ringer imorrn! kram
Julia:
Det finns idioter till all 
Johanna:
ØV !!!!! Håber at det går fremad med din super dejlige og fantastiske King !!!!
Lina:
Fy vad arg man blir på sånt! Det är bland det värsta som finns!
King verkar iaf. stabil i psyket så han glömmer det nog rätt snabbt. Hade det varit mina räddaharar så hade de inte gått utanför dörren någonsin igen.
Krya på sig nospussar till King!
Elsa:
vilka j***a idioter det finns! :@ man blir så arg, och lite rädd, av att läsa.. tänk om king hade varit mindre och chanslös?
nä fy f**n… kan man inte anmäla sånt där?
Anna & Juni:
Åhhhhh, vad förbannad man blir när man läser sånt här!!!  Kan inte folk ha koll på sina hundar!??!? Du vet inte vem det är, är ju han som ska betala veterinärkostnaderna !
Tony:
Sitter här och blir förbannad. Pucko till hundägare. Tur att det gick bra !
Mi & Kári:
Fy fan vad less jag blir! Vad är det för fel på människor?
Nathalie:
Min pärla har råkat ut för samma sak SJU gånger! Det är sorgligt att folk inte har bättre koll på sina hundar innan dem släpper lös dem! Håller helt med dej, har också skällt ut en och annan efter noter…
Linnea & gänget:
Har man ingen 100 procentig koll på sin hund så ska den hållas kopplad! Dålig stil av mannen, verkligen! Hoppas Kings sår läker som dom ska nu då & att det inte blir några infektioner 

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.