web analytics

Freestylebilder*

Hund

Oj va det är kul att fotta, jo jag tycker verkligen det :) Dels är själva fottandet kul, att liksom jobba med inställningar, sitta och försökta hitta de rätta vinklarna, zooma in, zooma ut och slutligen trycka av. Höra det där häliga ljudet som bara systemkameror bjuder på och se resultatet på skärmen. Bara den här delen gör ju att fottandet är galet kul. Men att dessutom tack vare dessa kameror få möjligheten att föreviga ögonblick som aldrig mer kommer tillbaka, det är helt och hållet ovärdeligt tycker jag. Bilder berättar så otroligt mycket och hjälper oss att minnas :) Aa det är verkligen en bra uppfinning alltså, en av de allra bästa.

Och igår fick jag chansen att leka lite fotograf igen under freestyletävlingen som vi inom Tyresö Hundungdom anordnade. Ekipage i klass i I, II och III var på plats och jag var tok-impad över hur duktiga alla var! Riktigt underhållande var det :) Jag kommer nog aldrig att sluta förundras över vad man kan lära en hund, vilka häliga varelser det är :)

– Vill du se lite freestylebilder, klicka här –

www.KarroochKing.se
Meddelanden ?
Michelle:
supermysiga bilder!
Blir allt lite tävlingssugen 
Emma:
Ja visst är det roligt att fotografera! Jättefina bilder, alla ser ut att ha så roligt ihop! 
Nattie:
Ja visst är det superskoj att fota! Vore super om vi kunde sätta in bilder på vår hemsida det blev ju riktigt fina bilder!  Kram
L, Inja & Fendi:
Vilka härliga bilder! Speciellt den där golden är ute och spatserar på bakbenen, vilken tajming 
Emelie:
Det syns i dina bilder att du tycker om att fota! Dom lyser och du fångar precis rätt ögonblick..du sätter verkligen en känsla fast på bild..till stor lycka för oss som står framför och också får möjligheten att minnas lite extra../Emelie
Emelie:
Härliga bilder! 
Matilda:
Åhhh du är bäst på att fota! Får jag fråga vad du har för kamera? Håller på o letar 
Får man sno lite bilder på sig själv o lägga upp i bloggen o på hemsidan? =)
Matilda:
såg att jag ej kunde spara bilderna en och en, om du har lust får du gärna maila dem på mig och Eboni på gnossie89@hotmail.co m, tycker det är så kul att ha=)
Kattis:
Jättefina bilder!! 
Tina och Lady:
WOW sista bilden på godel retrivern, jag älskaaar den!
Du kan verkligen fånga ögonblicken Karro du är otroligt duktig!

Kram T

carin &snobben:
Vilka superbilder du har tagit synd att jag inte kunde komma och heja men jag jobbade ju. Helt otroligt vad man kan lära en hund eller hur…..
Ha en suverän sommar med Hugo Jensa och King Kram kram

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.