web analytics

Friday*

Hugo, Vardag

Och så var det fre-dag, lr borde ja säga städ-dag. Jo för fredag har blivit lite som en städdag här hemma. Vi dammsugar, vilket ja iofs gör typ varannan dag men ändå, varje fredag med säkerhet, (har man hund och två katter och en liten baby som kryper runt och stoppar allt i  munnen så har man inte mkt till val) och så plockar och städar vi och fixar allmänt fint till helgen helt enkelt :)

Hade hoppats på att de nya dammsugarpåsarna som vi beställt från dammsurgarpåsar punkt nu (hör ni radiomelodin i huvudet?) skulle ha kommit till idag men nope. Fast ja tror faktiskt att det går att dammsuga ändå, typiskt

Det är lite lustigt men HugoBus är totalt tokig i dammsugaren! Haha.. man kan verkligen se början på wow-traktor-grävskopa-lastbil-fasen då det verkar som stora saker som låter är häftigt. Än så länge duger dammsugaren för att han ska bli alldeles i extas här hemma, haha.. och när ja är klar då hugger han snabbt tag i dammsugarslangen och så dammsugar han precis som ja gör. Han kryper runt och kör munstycket framför sig, och sen stannar han till och liksom kör lite fram och tillbaka på stället och sen fortsätter han runt runt i palatset. Duktigt? – o ja! Gulligt? – till tusen!

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Humlan & Zeb 11 feb, 2011 at 22:03

  Hihi gullig bild på lilleman! :))
  Jo de klart det mesta om hund är man intresserad av att lyssna på. Men vissa kan prata så otroligt tråkigt så man orkar inte lyssna även om de är väldigt bra :P. Sen är de inte alla man vill lyssna på även om de pratar om hundar hihi.
  Ha en bra helg :)

 • Svara Kattis 12 feb, 2011 at 06:36

  Naaaw, underbart duktiga lille Hugo! :D Han kommer att bli en högt uppskattad make när han vuxit upp. ;)

 • Svara Manda & Joyce 12 feb, 2011 at 16:48

  *fnissar* Det får du hoppas att han fortsätter med tills han flyttar hemifrån ;)

 • Svara danni 12 feb, 2011 at 23:50

  Elias är också i den där wow-traktor-grävskopa-lastbil-fasen precis som HugoBus! Tar den någonsin slut undrar man. Pappa är likadan, haha! :) Kolla din mejl på fejjan!

  KRAAAM

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.