web analytics

Giraffen*

Hugo

Ja föll för trycket, ja klarade inte att hålla emot alla mammabloggar och tidningar som skrev så gott om giraffen. Enligt dem är den ett måste. Klart Hugo skulle få en sån! Men tss ja tänker inte avslöja hur mkt den kostade för då kommer ni få för er att Hugo är alldeles bortskämd och det är han inte. Inte alls. Inte en gnutta. Lr jo kanske en gnutta då, men inte mer

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

8 kommentarer

 • Svara Emma 10 Nov, 2010 at 19:17

  Han ser ju ut att gilla den i alla fall! :) Var kan man få tag på en sådan? Kanske en potentiell julklapp tänkte jag…

 • Svara Emma 10 Nov, 2010 at 21:55

  Tack för tipset! Det är väl först och främst min bästa väns lilla son Dexter på 6 månader som är kandidat, men min storasyster ska ha barn i början på februari också så vem vet, jag kanske köper mer än en! :)

 • Svara Mirre 10 Nov, 2010 at 22:01

  Mumsigt

 • Svara hanna b 10 Nov, 2010 at 22:02

  Ja, men gu! Alla har ju verkligen giraffen! Jag har tänkt på det! Var köper man den? Måste Conrad också ha en? Gillar Hugo giraffen? :D

 • Svara danni 10 Nov, 2010 at 22:57

  haha vad är det som är så speciellt med giraffen!? spännande!

 • Svara Anna&Trion 11 Nov, 2010 at 01:34

  Hahahah såna där ”klart DITT barn måste ha en…” är farliga. Svårt att motstå! ;) Men Hugo ser ju nöjd ut – det är ju det viktigaste ;)

 • Svara Nattie 11 Nov, 2010 at 12:27

  Haha ja det är fullt upp här borta helt klart ;) Kanske lika fullt upp som du har det :P Just nu har jag en fysiologitenta som tar upp mkt tid men jag hoppas att det snart blir lite lugnare tider ;)

  Precis som du säger så ses vi ju nästa vecka i alla fall och det är ju roligt :) Tillsdess,fortsatt trevlig vecka! Kram

 • Svara V a n i l l a 11 Nov, 2010 at 21:03

  Att giraffen är så omtalad kan jag förstå… dels är den otroligt söt… sedan har den fyra ben och en långa hals som små händer lätt kan greppa om med båda händerna samtidigt om så skulle behövas… och inte minst så verkar den jätte god dessutom… hi hi !

  Hade mina barn varit yngre idag så hade jag utan tvekan köpt en sådan giraff också… oavsett priset tror jag.

  Tusen tack för din kommentar i min blogg.

  Bilderna jag visar är från Potterybarn (www.potterybarn.com) och visst är dom helt underbara. Så bilderna är inte från mitt eget hem. Men jag älskar att ha sådana här mörka möbler här hemma i det här huset. Så jag har oljat och fixat här hemma på bland annat min gamla köpmansdisk… så det ser nästan likadant ut som på bilderna från Potterybarn.

  Så bilden var från Jotunheimen och inte från Lofoten… fast det är ju lika vackert !

  Javisst, jag har besökt Norge flera gånger och då den norra halvan och det är så otroligt vackert så man får liksom inte nog av landskapet med alla höga berg (fjäll) och djupa dalar. På Lofoten har jag dock inte varit… men det har min man. Men vi har planerat att åka dit så fort tillfället ges. Vi tänhkte åka dit i somras, men istället fjällvandrade vi till Kebnekaise och det är så otroligt vackert där också.

  Ha en fortsatt trevlig torsdagskväll !

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.