web analytics

Goa rabarber*

Hugo, King, Upplevelser, Vardag

Klockan är efter tolv, nu är det äntligen helg :) Fast egentligen har jag inte vidare koll på vilken dag det är i veckan, mina dagar påminner rätt mkt om varandra liksom ;) Men fördelen med helg är ju att J är hemma med oss 

I tisdags när King vann en pinne i agility fick vi glädjen att välja och vraka vid ett bord med fina priser. Jag som har beslutsångest vad gäller i princip allt hade väldigt svårt att bestämma mig för vad ja skulle välja. Det fanns hundleksaker, hundgodis och diverse andra småprylar. Och så fanns det en bunt med rabarber, jo visst. Jag är lite sådär hemligt jätteförtjust i rabarber men det kändes ju så knas på nå vis. Hundtävling med rabarber som pris, det var kanske inte så exalterande för King. Jag stod och valde mellan en hundleksak, ni vet en sån där fläta som många verkar busa med idag, och dessa rabarber.

Tjejen vid prisbordet såg min velande blick och sa tillslut – Ta båda du innan jag somnar! :) Weei tänkte jag och tog flätan och en rabarber. Men så tänkte ja att det blir ju inte mkt till pajj det där inte och så ja sträckte mig för att ta en till. – Men vad gör du?! utbrast hon direkt. – Oj förlåt svarar jag, jag tänkte att jag kanske kunde ta två men en blir så bra tack tack. – Nä men är du inte klok, ta alla, svarade hon då till min förvåning. Så vi gick därifrån med typ 30 rabarber! Haha :D

Direkt när vi kom hem började ja googla vad man kan hitta på med rabarber för den här bunten lär ju räcka till en hel del. Hittills har jag gjort två olika pajjer, sååå gooda, jumjum :D Men ja har över hälften kvar. Fick förslag att göra saft och det känns ju jättespännande .Måste kika på nå recept. Har ni nå förslag kanske?

P.S Kul att ni gillade fotavtrycket i förra inlägget :) Här ovan kan ni se hur fossingen ser ut i verkligheten, visst är den pussvänlig :)

Trevlig helg 

www.KarroochKing.se

Meddelanden ?
Frida & the 5:
Lovely Karro!
Mi & Kári:
Åh, älskar också rabarber! Super gott med paj, sen brukar jag göra kräm också. Jätte gått med rabarberkräm med lite kanel. Ät det med kall mjölk en varm sommar dag. Mums! 
Linda&Ebba:
Karamelisera rabarbern och låt den bli mjuk. Skiva i jordgubbar och ät med glass! *mumma*
Hannah:
Grattis i efterskott till pinnen i agilityn. Åh, vad gott med rabarber. 

Sv: Åh, tack så mycket!  Vad glad jag blir! Jag använder en Canon EOS 1000D och oftast Canon ef 50mm f1.8 till. 

Jag brukar inte redigera så mycket men då bilderna blir lite grådassiga sådär blir det oftast bara lite kontrast som läggs på och inte mer oftast. Resten ställer jag in och fixar i kameran.

Hihi. 

Emma:
Mm, rabarber som är så gott! Rabarberkräm är nog min favorit! 

Ja, nog har han söta fötter på riktigt också! 

Mirre:
Mycket pussvänliga =D
kramar
Sophie:
Helloj!
Tänkte bara sticka in en liten notis om att du är länkad i min blogg ang dig och fina King! Hoppas att han mår bättre och ge honom en kram ifrån oss  Ni är toppen ihop!
Sophie & Meya! 
sofie:
åh vilken söt bild!
Ingela, Zeb, Indy:
Rabarberkräm är gott men saft är godast!

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.