web analytics

Gravidblogg vecka 40*

Gravid

Hela tiden dyker det upp mysiga fördelar med att vara gravid, graviditeten är som en enda stor julkalender :)Den nyaste upptäckten skedde precis i soffan nu när vi kommit hem från en promenad och jag skulle svalka mig med ett glas saft. Plötsligt hoppade King upp bredvid mig och ville ha klappar samtidigt som telefonen ringde. Vad skulle jag nu göra av saftglaset tänkte jag, det krävs ju ändå en viss ansträngning att rulla upp ur soffan för att nå fram till soffbordet. Taadaa, lösningen ser ni upptill. Är det inte fantastiskt praktiskt :)

Till något annat. Det känns som att Lillbus är inklickad. Haha jo det låter ju lite knas men det känns verkligen så. När bus sparkar brukar ja dingla med bolasmycket för att liksom uppmärksamma lr visa att jag lägger märke till rörelserna. Men nu har det även blivit så att Lillbus sparkar när jag dinglar med smycket :) Mysigt, vi håller liksom kontakten på vårt alldeles egna vis :) Det är lite roligt med speldosan som jag spelar upp varje kväll innan vi går och lägger oss. Jag får alltid svar från min runda mage :) Det sparkas och rör sig där inne, hur lugnt det än varit innan. Ja och Jensa brukar skämta om att Lillbus kanske tycker att det är värsta bra låten och liksom ba Oo den här känner jag igen och diggar varje kväll. Diggar till tonerna av Nu i ro, slumra in, i bädden så fin, som blomman på en äng, i en gungande säng.

Om Lillbus föds på beräknat datum är det här den sista gravidbloggen. Vi är idag på dag 274 av 280 och Lillbus är tydligen helt färdigbakad där inne nu. Med lite snabb huvudräkning kan man då räkna ut att det är pluttiga 6 dagar kvar! Fast jag tror inte att det är sista gravidbloggen. Men jag vill ändå passa på och skriva att jag tycker det är helt fantastiskt kul att så många har varit med och följt den här otroliga resan som vi gjort hittills. Alla kommentarer som ni lämnat och så mkt glädje som ni gett oss, tack! :)

Nu återstår bara att vänta. Och längta. Och vänta lite till. Och längta ännu mer :) Undra när det blir. Undra när rund blir platt. Undra när två blir tre. Undra hur allt blir. Kom när du är redo, vi väntar, och vi längtar, och vi undrar vem du är*

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.