web analytics

Hålla hand*

Kusinerna, Skola, Vardag

ht0a0639

Lycka är att som treåring få gå och hålla storkusin i handen heart :)

Dagen idag har i det stora hela varit en väldigt aktiv och väldigt bra dag och det känns så skönt. Jag har haft meningsfulla och roliga samtal med barnen i skolan varvat med bra lektioner, haft kursstart för Matematiklyftet som känns jätteroligt att få vara med på och sen träning i Albybacken och löpspåret och för en gångs skulle kändes det riktigt bra, tummen upp!

Väl hemma så hann jag med en liten kvällsstund med kiddosarna, saga och mys i soffan och så nattning och lite hemmafix sådär.

Och nu sitter jag nyduschad här och vilar. Det blir inte så mkt sitta på en dag har jag kommit fram till men det är bra :) Och inte heller blir det vidare mkt tv men det är nog bra det med :) Och inte kommer det bli vidare mkt dator ikväll heller för jag droppar nog i säng alldeles strax tror jag. Så från mig till dig, godnatt.

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

1 kommentar

  • Svara Karin B 30 sep, 2016 at 20:12

    vilken gullig bild!

  • Skriv en kommentar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.