web analytics

Hos veterinären igen*

King

ht0a0113

Idag har vi varit inne hos veterinären igen och kollat såret, fixat tänderna och röntgat tassen eftersom han haltat till och från på den, kanske på grund av tumören på något vis, jag vet inte.. Och vid ett obevakat tillfälle igår slickade han upp såret en del dummisen så nu får det bli lite tratt igen. Men det är som att den där tratten gör att han inte kan fungera, alls. Det är som att han plötsligt totalt glömmer bort hur man liksom ska bete sig. Han kan inte gå normalt, han kan inte ligga ner och han kan inte slappna av. Och salivet det rinner, i överflöd :P Men visst är han söt ändå, även om han är lite knäpp för tillfället heart

Jag är rätt mör i huvudet just nu. Och hungrig. Trött i huvudet för att det var en ganska stor anspänning idag när han var inne. Han skulle till en början få lugnande för att röntga tass och rygg och sedan sövas för att undersökas och fixas. Men han var så stressad över att vara där igen att lugnandesprutan inte alls tog och de var tvungna att söva honom redan då. Till saken hör att veterinären inte var jättesugen på att söva honom över huvud taget på grund av hans allmäntillstånd och då skulle han alltså vara sövd i dubbel omgång plötsligt. Blä. Sedan jag hörde om en bekant vars hund aldrig vaknade efter narkosen är jag skräckslagen över att det ska hända King.. Men det gick bra, han vaknade och vi gick ut på en härlig promenad och jag tycker han har varit väldigt glad och pigg :) Jag tror han vet att det kommer bli bra nu :)

Och hungrig, jo det är jag för att jag inte kunnat äta idag. Har svårt att få i mig mat när jag är lite anspänd på något vis. Men jag tar ikapp det nu, för nu känner jag mig lugn igen :)

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

1 kommentar

  • Svara Mirre 29 sep, 2016 at 21:46

    Ja de där trattarna är inge vidare, men som jag skrev, de där trattringarna fungerar ej?

  • Skriv en kommentar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.