web analytics

@ hotell*

Foto, Upplevelser

Och Woody då såklart :) Han var med oss överallt och underhöll sin lilla vicesheriff på bästa vis med sina 49 vitsiga meningar :) En vecka sedan vi kom hem från Göteborg och även om det tog lite tid håller ja vad ja lovade. Albumet från vår lilla hotellvistelse finns nu att skåda på följande länk – KLICK –

Att fota har verkligen blivit som en stoor hobby för mig och Jensa. Att föreviga våra olika lustiga livsstrapatser är kul och ett mysigt minne att ha men det är inte alltid  lätt att få till det kan ja tala om. Om ni är lite nyfikna på hur det kan se ut behind the scenes så kan ni kolla in denna film där duktiga Johanna Allanach och hennes Soda dansar sitt vinnarnummer. Som en liten extra krydda i numret står vi i bakgrunden och försöker få till ett litet familyportrait a la familjen knAsKaLAs hahaha :) Först lite planering, rensning av bakgrund, uppställning av rekvisita, samling, King tar saxofonen, ja lyckas ställa upp Hugo, King tappar saxofonen, han får den igen och ställer sig upp, Hugo trillar ner, ställer sig, King gör sitt fint, tappar saxofonen och Hugo har valt att börja krypa iväg. Tillbaka med Hugo, oj nu sitter King sitt fint med ryggen mot kameran. Vi börjar om och kämpar på hela bunten samtidigt som ja försöker lägga på moviestar-looken och gärna le lite in i kameran och se lite sådär häligt relaxt ut som att det här är ju pice of cake, såhär råkar vi bara stå precis när Jensa skulle fotta :) Kul att hela sekvensen kom med på en film iaf, ja sitter och småfnittrar för mig själv varje gång ja ser den, hahaha.. hoppas inte Johanna tyckte vi störde freestyleshowen och jakten på diamanten ;)

Slutresultatet kan ni se igen här:

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

9 kommentarer

 • Svara Emma 17 jan, 2011 at 08:16

  Superhärliga bilder, som vanligt! :D

 • Svara Emma 17 jan, 2011 at 08:21

  Du har faktiskt helt rätt när det gäller Dexter, han är bara några veckor yngre än Hugo (blir nio månader den 1 februari). :)

  Ja, det är jättekul och mysigt att virka amigurumis! Det rekommenderar jag absolut att du testar! Hugo kommer säkert också tycka om de små figurerna! Kanske King också (Pulver är helt tokig i dem).

 • Svara Emelie & Zamba 17 jan, 2011 at 12:14

  Alltså bild 1,2 o 3 på grabbarna är ju bara för underbara!!! Deras egna speciella band verkligen lyser igenom..o bild 3 haha ja vad ska man säga..snacka om att båda säger: vad vill ni nu då mamma o pappa ni stör haha! ;)
  Lite lydnad snart tror jag nog..det är väl plogat på Tyresö BK?? (=

  Kram

 • Svara Nattie 17 jan, 2011 at 15:14

  Haha så himla underbara bilder! Jag måste få tid o ork att fixa mina bilder också :) Ses imorrn! Kram

 • Svara Mirre 17 jan, 2011 at 16:41

  Så härliga bilder =D
  kramar

 • Svara Hanna Liljeros 17 jan, 2011 at 18:36

  Vilka fina animerade bilder du har gjort Karro! ;) Det måste ha tagit lång tid för jag har hört att det är lite puligt!! Gulligt när han nyser, och det är riktigt roligt när hundmannen vinkar!

 • Svara Jonna & Svante 17 jan, 2011 at 19:50

  Jättehärliga bilder!

 • Svara L 17 jan, 2011 at 19:57

  Hej, kikar in på din blogg lite då och då och blir alltid lika glad av alla fina bilder. Idag skrattade jag så jag fick ont i magen av filmen där man ser er arrangera bilden i bakgrunden. Helt underbart med musiken och så när King sätter sig med ryggen mot kamera mannen. Känns som om han tänker ”så här vill hon nog att jag ska sitta” hahahaha. Skakar av skratt när jag tänker på det.

 • Svara Sanna, Koda och Teddy 17 jan, 2011 at 20:09

  Hahah nu fick jag mig ett gott skratt! Känner så väl igen det där när man ska försöka arrangera en bra bild :D

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.