web analytics

HUGO*

Hugo

Big day today. HugoBus fyller hela nio månder! Nu har han funnits här ute i vida världen lika länge som i min lilla mage :)

Ja vet inte om ja nämnt det tidigare men vår Hugo är världens finaste. Han är en charmig, rolig och go busunge som ja bara blir allt mer kär i. Nu för tiden kryper han runt som en liten bulldog här hemma och han har även börjat ta napp :) Nio månader gammal, de ni :) Och när han inte kryper runt med nappen i mun så står han förmodligen upp vid bokhyllan och drar ut alla böcker och blöjjor. Det varvar han med att jaga katterna och King och att leka dammsugare :) Japp, det var en liten nio-månaders-update från oss :)

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Carro 15 jan, 2011 at 20:36

  Grattis söta Hugo <3

 • Svara Emma 15 jan, 2011 at 22:44

  Grattis! :D

 • Svara Camilla 16 jan, 2011 at 00:27

  Grattis på 9månadersdagen

 • Svara Jonna & Svante 16 jan, 2011 at 16:11

  Grattis! :)

 • Svara Anna&Trion 16 jan, 2011 at 19:55

  Grattis Hugo på niomånadersdagen! :D :D :D

  Tråkigt att det inte gick som du väntat dig på freestylen, men skönt att läsa att du ända inte ger upp utan vet med dig att han kommer att komma igen. Det tror vi nog alla! =)
  Vore ju hemskt att inte få några fler fantastiska underbara freestyleprogram från er att vila ögonen på… Som du sa: det kan vara mycket som påverkar hans personlighet, tex Hugo, en helt ny kille i er familj – som han känner ansvar för, eller konkurrens. Det ordnar sig ska du se!

  Kramkram

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.