web analytics

Framåt*

Hugo

Hej! Det har hänt en stor sak inom familjen kNaskAlaS. Ja vågar nog till och med säga att det är revolutionerande. Lagom till första advent började nämligen Hugo att ta sig fram längst golvet på egen hand! Jajjamensan :) Det är inte riktig 100% kryp, snarare någon ålande arméliknande variant men den verkar funka alldeles utmärkt för det går undan och han tar sig målmedvetet fram precis dit han vill. Och han vill. Både hit och dit. Jätteskojj är det :)

Det är lite kul för ja brukar vara på J att han ska försöka lämna av sig nycklar och plånboken i hallen när han kommer hem istället för att ta med sig dem in och lämna de någonstans så han måste leta när han är på väg ut igen. (Om ni undrar så går detta framåt med varierat resultat. Tips mottages gärna).

Hur som helst, denna dag lämnade han plånboken i köket och nycklarna på golvet. Ja satt och lattjade med Hugo och King när Hugo plötsligt fick syn på nyckelknippan. Ögona höll nästa på att hoppa ut och ta sig fram själva till denna roliga och spännande pryl. Ansiktet vart sammanbitet, nästan lite spänt, ögona gick i kors. Hela ansiktet utstrålade målmedvetenhet!

Oohejjochhå han började sträcka på dig men det räckte inte. Bena fick fart och far fram och tillbaka, armarna likaså. Han gjorde det han gjort så många ggr tidigare, men denna gång var han fast besluten, ja ska framåt! Och framåt kom han. Det var som att det som behövdes för att det skulle lossna var något riktigt riktigt intressant som kunde locka honom ut på äventyr. Ett par nycklar, som egentligen skulle legat i hallen, vart den moroten för honom. Tjii fick ja :P Tack vare att J fick med sig nycklarna in och knasigt nog la dem på golvet, gjorde att Hugo numera kallas för Columbus här hemma. Jo han är en riktig upptäckare :)

Nä nu får det vara färdigknäppt på tangenterna. Kika gärna på klippet ovanför. Det är Hugos andra ålning ever :) Kolla in ögona på honom, vilken beslutsamhet :) Självklart är King med och hejjar och även Aladdin en kort sekund :) Mm det är en happening utöver det vanliga hemma hos oss. Alla vill vara med och dela stunden :)

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Kattis o vovvas 2 Dec, 2010 at 08:27

  Naaaw, värsta duttiga killen han blivit lille Hugo! :) Och så söta ni är alla tre. :)

 • Svara Emma 2 Dec, 2010 at 09:29

  Vad roligt att Hugo börjat masa sig framåt! :D Rätt vad det är kommer han krypa så fort att du har svårt att hålla reda på honom. ;) Jättegulligt filmklipp!

 • Svara Kristin 2 Dec, 2010 at 09:48

  Åh vad roligt. och gillar verkligen när du beskriver för man får verkligen en bild i hela huvudet :)
  Måste vara super roligt med jul nu med. Blir det King som får vara tomte i år?

  kram kram

 • Svara Linda&Ebba 2 Dec, 2010 at 15:49

  Med rätt motivation så! Precis som i hundträning :-P
  Så söt film!

 • Svara Anna&Trion 4 Dec, 2010 at 01:34

  Värsta idyll-familjen… ser tokmysigt ut! Hugo som kämpar som en dåre (o stör sig troligtvis ungefär såhäär mycket på att mamma hela tiden flyttar de underbara nycklarna, precis när han krånglat sig dit!), mamma ligger på golvet, myser och sjunger, pappa filmar och ser redan likheter mellan sin unge son och militärer (kan det bli bättre?) och King är den där snälla goa mysiga Lassie-hunden som bara snällt tittar på när Hugo ålar omkring bland hans leksaker… o så katten som tydligen satt och begrundade nykomlingens framsteg också – fast bakom kameran ;)

  Underbart – man blir ju liksom bara glad! :D

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.