web analytics

Hundläger @ THU*

Hugo, Hund, King

I lördags döptes vår Hugo :) Men mer om det en annan gång, för dagens blogg tillhör ju min bästaste fyrbenta kamrat :) Idag har ja och King varit ute i Tyresö på hundklubben och haft en hälig hunddag. Idag startade nämligen årets hundläger för barn :) Så skojj :) King är så duktig som instruktörshund och visar glatt hur de andra hundarna ska träna. Och han tycker det är tok-roligt med alla hundar överallt som man kan dofta på och busa med :) Och så gillar han nog de långa utedagarna. Och att man får massor med godis. Och att vi badar så mkt. Jo han verkar rätt nöjd :)

Hugo gjorde debut på lägret som maskot men ja vet inte om han verkligen gjorde sitt jobb så där vidare bra. Han låg mest i skuggan och slog personligt rekord i bajsblöjor. Totalt avverkade han typ 17 stycken! Han kanske var nervös inför rollen som söt maskot för alla söta hund-matte-brudar men förmodligen var det nog så att han fått i sig någon dum bacill som bråkar med honom. Tur Jensa var med :)

Idag var det en riktig lära-känna-varandra-dag med en del lekar, promenader och bad. Men självklart även lite hundträning :) En rolig lek vi hade var hund-bowling :D På 30 sekunder skulle man lyckas få sin hund att välta så många petflaskor som möjligt :) King fixade såklart en strike ;)

– Lite bilder från första dagen –

Nu måste vi hoppa i säng! Imon klockan åtta fortsätter hundlägret och ja och King ska hålla i Hundis och svettis! :D

www.KarroochKing.se


Meddelanden ?
Elaine:
Härliga lägerbilder! Ren glädje 
JTWM:
Ser toppenmysigt ut!! Kram från Frankrike!
Matilda:
Fina bilder!  Ser ut som ni haft det jätte skojj! 
Rolig ide det där med hoppa över pet-flaskor! 
Mirre:
Ohh så härligt ni haft det =D.. Syns hur kul det är =D. MEn lille Hugo så fått ngn baskelusk. Vad fiiin han är King och duktig =D

Hoppas att det gick bra idag =D
kramar

sofie:
Roligt med läger! 
Kristin:
Åh, vad roligt det låter 
Hoppas ni har det ra 
carin med snobben:
Härliga bilder och du tar som alltid fina bilder. Vi ska bort i helgen men hoppas vi hinner hem till er final på söndag. Varm kram till er alla

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.