web analytics

Hundmässan*

King

Hej hej

Hade ja satt mig här för några timmar sedan för att skriva av mig hade ja förmodligen utfärdat en neggo-träsk-varning i början av inlägget. Jo det var lite deppiga miner där ett tag. Men. Japp det finns ett men med i bilden sedan några timmar tillbaka. Men nu känns det faktiskt bättre så rakt ner i neggo-träsket hamnar vi nog inte.

Idag var det dags för årets hund-happening, nämligen hundmässan i Älvsjö. På plats fanns ja och King, ett mikrofonstativ, en saxofon och en väldigt hälig låt! Planen var att rusa in på scenen, digga till låten, ha superskojj tillsammans med min ludna kärleksklump och vandra därifrån med uppåtgående mungipor.

Så vart det inte. Lr jag diggade gärnet och ja hade faktiskt rätt skojj, men inte King. Han var inte alls på humör. Det är så tokigt knepigt det där, att lyckas få honom i rätt sinnesstämning på träning och tävling. Det resulterade i några fällda tårar för min del bakom scenen. Jo, ja vart rätt ledsen faktiskt. Även om jag vet att vi inte tränat jättemycket så hoppades ja på King. Han kan numret och han är min vän. Ändå struntade han i allt och gjorde mig så ledsen.

Jag vet inte hur ja ska bära mig åt. Jag vet inte hur ja ska jobba med King för att lyckas få fram hans bästa jag på träning och tävling. Det blir mest pannkaka tycker ja. Men just nu vill ja inte tänka på det. Det är ju tur att han är så galet charmig iaf, det går bara inte att vara sur på honom nå längre stunder :)

Och för att ändra på mungipornas riktigt valde vi att under kvällen klä klart granen! Sötare hjälpredor får man ju leta efter :) Titta så fin den blev och dagen slutade häligt nog med två uppåtgånede mungipor trots alls, vilken tur!

GRATTIS till alla er som känner er nöjda efter helgen och såklart till alla som lyckades placera sig bra!

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

9 kommentarer

 • Svara Mirre 20 Dec, 2010 at 11:29

  Ohh så fina kort och vacker gran. Tråkigt att det inte gick vägen idag, ibland har de dåliga dagar och när man kommit in i en sådan period tycker man allt krånglar

  Skickar en stoooor värmande kram

 • Svara hanna b 20 Dec, 2010 at 14:24

  Nej Karro! Inte vara ledsen! Vad gör det där om 100 år? :) Ni har en superfin gran och son och hund och snart är det jul! Kan ju inte bli bättre! ;) Haha, vilken rolig ordning det blev i, som om granen var viktigast… ;) Vi kanske hinner fika i veckan, vi ska snart på stan här, om ni är där, hojta till! :) Kram!!

 • Svara åsah 20 Dec, 2010 at 14:55

  jag vet hur du känner och jag har känt samma ibland.. men det är ju det som gör att hundar och människor samspel är så speciellt, man är inte alltid på topp, men man är där tillsammans och sen går det bättre och då uppskattar man det så mycket mer! ni var jättefina och duktiga ändå!
  Ni är alltid glada och duktiga och har så mycket energi.. nästa gång så kommer allt gå mycket bättre!!

 • Svara Emma 20 Dec, 2010 at 18:25

  Det var ju jättetråkigt att King inte riktigt var på humör, jag älskade ert program och det hade ju varit toppen om bara King hade haft lite roligt också! Förstår att det är svårt när det blir sådär och tyvärr har jag inga bra tips på hur du ska få King att visa sina allra bästa sidor alla gånger. Jag hoppas att du får några bra tips från andra!

  Härligt att julgranen fick dig på bättre humör, du har ju verkligen söta hjälpredor! :)

  Kram!

 • Svara Jonna & Svante 20 Dec, 2010 at 19:31

  Tråkigt att King inte var på humör, har tyvärr ingen lösning på problemet. Hoppas du får nåt bra tips av någon annan! :)

 • Svara L, Inja & Fendi 21 Dec, 2010 at 15:34

  Friskt vågat, hälften vunnet! Jag har ju inte ens tagit mig mod till att bege mig ut på freestyletävlingsbanorna än (det längsta jag kommit var att anmäla, sen fick ena hunden magsjuka och den andra började löpa och sen skrotade jag programmen och började om från scratch)

 • Svara Anna&Trion 21 Dec, 2010 at 20:33

  Äh, det där tror jag inte ett dugg på! Du är en såndär presationsfylld männsika (som alla hundmännisor tydligen är, hmm…), men du tänker för mycket på det! Jaja, han hade en kass dag, men vem har inte det?
  Alla klipp som finns på dig och King på nätet framkallar tårar – och inte av den sorten dina tårar var idag – utan glädjetårar. Kärleken mellan er, samspelet, lyckan… åhh, man blir så oerhört rörd! Du anar inte!

  Så ryck upp dig nu, det gick inge vidare idag – men du! Vem bryr sig om hundra år? :D

  KRAM!
  ps. you rock! ;)

 • Svara danni 21 Dec, 2010 at 23:33

  en sak jag gillar med dig karro är att du alltid talar om sanningen och att du ändå alltid kan se det positiva med saker. det beundrar jag dig för och på det sätter blir du lixom en liten förebild! vi alla vet hur duktiga ni är tillsammans du och king men det går inte alltid som man vill. det är ju två individer på planen trotts allt :) bättre lycka nästa gång lixom och det kommer det bli! :)
  snygg gran, mamma pyntar alldeles för mycket i våran.. er var lite glesare och snygg!
  God jul om vi inte ses innan dess! (på tal om det, vi borde ses snart för den där fotograferingen och träffen, puff har växt som fan)
  kraaaaam :))

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.