web analytics

I Sickla*

Kidsen

   

Vi hamnade i Sickla idag, kidsen och jag :) Jag skulle lämna tillbaka några gardiner, Hugo ville ha en cocosunshine-smoothie och Tintin en stor kanelbulle så det blev en liten utflykt :) Gillar Sickla, det är ett bra köpcentrum tycker jag. Lagom stort, bra affärer och sällan mycket folk. Såklart blev det fika och så shoppade vi lite kläder till alla de små familjemedlemmarna. Skulle behöva lite kläder jag med, men det får bli en annan gång :)

Efteråt mötte vi upp J och så åt vi lite thailändskt :) Jag är ju en sån sucker för att mötas upp sådär efter jobbet och göra något tillsammans, finns ju inget mysigare, haha.. Känns så lyxigt tycker jag :) Jo, stunder sådär med hela familjen det är så galet mysigt. Spelar ingen roll vad vi gör, alla utflykter är myspys 


Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.