web analytics

I skidspåret*

Foto, Vardag

Jul och nyår har varit riktigt roligt och mysigt, men det allra bästa har nog ändå varit att äntligen få vara tillsammans allihopa i lilla familjen kNasKaLAs. Jo en lite längre tid än bara över två-dagars-helgerna som annars.

J har fått vara med i vår vardag och vi har verkligen hunnit med att vara just tillsammans :) Bland annat har vi busat massor, kollat film, varit ute mkt på promenader och även i skidspåret :) Kul säger King, äntligen lite fart på promenaderna!

Klicka här för att kika på bilderna från vår långfärdsskiddag förra veckan :)

Det har definitivt blivit mindre skidåkning i år än t ex förra året då ja åkte typ både morgon och kväll. Det beror nog på att det är lite knepigt att ta sig ut i spåret med Hugo. Ja vågar inte ha honom på ryggen som stabila pappa J eftersom ja trillar så tokigt mkt. Nu senaste när vi åkte så gjorde ja en så tokig vurpa att ja tappade känseln i halva tungan, hmm det är sant. Ja funderar på om man kanske skulle kunna bygga en pulka med skidor under så att man inte sabbar spåren när man drar den efter sig. Det skulle kunna vara ett alternativ.. Hmm ska tänka vidare på idén samtidigt som vi äter lite gröt här. God morgon!

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

7 kommentarer

 • Svara Mirre en dalkulla bakom linsen 4 jan, 2011 at 11:30

  Hej =D, gick inte se korten Men vad härligt att ut och åka skidor ju =D
  Tack för de rara orden hos mig och jag håller med, det är så mysigt då man är ledig tillsammans
  kramar

 • Svara Carina Olsson 4 jan, 2011 at 17:36

  Hej!

  Nu har jag skrivit både här och där. Även i FB. Hör av dig så fort du ser detta.
  Du vill väl tävla freestyle i Belgien???
  /Carina & Mexi

 • Svara Sofie 4 jan, 2011 at 19:34

  Härligt med skidåkning! :D Blir nog en tur för mig och Diezel imorgon!

 • Svara Mirre en dalkulla bakom linsen 4 jan, 2011 at 21:15

  Nu gick de se de fina korten, så härligt =D
  kramar

 • Svara Emma 4 jan, 2011 at 22:48

  Förstår att det har varit mysigt att få vara tillsammans hela familjen! :) Visst borde det väl ändå finnas någon typ av skid-pulka att få tag på någonstans? Du får googla!

 • Svara Anna&Trion 5 jan, 2011 at 00:05

  Tjohoo! Härligt hörrudu! =)

  Vi har en pulka som är gjord för att dra efter sig i skidspåren, som barn ska sitta nerbäddade i! :) Den har vi alla syskon åkt i som små, runt Trysilfjällen, varv på varv ;) När det är min tur att få barn så har jag dock tänkt att Flex ska få dra pulkan, fniss.
  Ja, jag är ju fantastisk på att göra min historier sju ggr längre än vad de behöver vara – hrmm – själva poängen var att det finns längdskidepulkor, så du behöver inte bygga en egen ;)

  Du förresten, har alltid funderat – så nu frågar jag – hur kommer det sig att du alltid märker dina rubriker* med en stjärna? :)

 • Svara Anna&Trion 5 jan, 2011 at 00:25

  Såhär snajsiga modeller fanns ju inte när jag var liten – hehe – men den här var ju både fräck och smidig! http://www.nordiccab.se/Menu/Produkter/Skidpulka/Skidpulka-barn

  Kram!

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.