web analytics

Idag*

Vardag

Kom på mig själv att sitta och småsjunga/nynna på Tipp tapp, tipp tapp, tippetippe tipp tapp när ja och Hugo busade i babygymmet :) Tänk snart är det vinter och JUL – Hugos första :) Ska bli underbart kul :D

King och ja har just varit ute med Hugo i vagnen och racat lite. Så underbart väder ute nu, men lite blåsigt kanske. I förmiddags var vi iväg på en Första-hjälpenkurs och det känns jätteskönt att ha varit på en sån. Handlade om hjärt och lungräddning plus vad man gör om någon sätter något i halsen lr bränner sig på nåt. Skönt att ha kunskapen, nu ska man bara våga använda den oxå.. Ush rätt läskigt alltså, det får aldrig hända vår lilla Hugoplutt något..

Nä nu ska vi ta och äta och sen fixa lite storkok tror ja. Alltså laga en massa mat till Hugo och sen frysa in. Får se vad vi hittar här hemma att mixa ihop. Lite morot, kyckling, äpple och päron har vi iaf. Hinner vi blir det nog en liten tripp till tippen oxå, vi får se :) Oo juste, måste vandra iväg och köpa lite hund- och kattmat oxå! Och så får ja inte glömma lägga i en tvätt, Hugo hade liten bajsfest här och fyllde blöjjan och även en del av brallan och tröjjan :P Ett varv med dammsugaren skulle oxå behövas..

Japp såhär kan en dag hemma hos familjen knaskalas se ut :)

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Emma 5 okt, 2010 at 16:46

  Haha ja tiden går fort, vi kom faktiskt på oss med att nynna på julsånger häromdagen också! Kan tänka mig att julen blir ännu mysigare när man har barn. :)

 • Svara Mirre Fotande hundtoka 5 okt, 2010 at 23:42

  Ohh älskar julen, jag nynnar gärna =D
  kramar

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.