web analytics

Kärlek*

Kärlek

Go kväll :) Sitter här med finaste underbaraste Lillbus i knät och skriver på tangenterna med en hand eftersom den andra omfamnar honom. Så mysigt :) Har jag berättat hur fin och ljuvlig han är? Det är nästan svårt att beskriva en sådan perfektion, för det är vad han är, helt perfekt :) Idag har vi varit på bvc (barnavårdscentralen) och vägt och mätt lille herrn. Och han är inte  så liten längre, nä han växer så det knakar (tyvärr, det lovar inte gott om min önskan att han för alltid ska vara såhär liten och fin). Senast vi vägde honom var i fredags och då vägde han 3060g och så idag vägde han plötsligt 3305g! Otroligt vilket lyft det vart i viktkurvan. På längden har han vuxit två cm sedan han föddes vilket inte låter mkt jämfört med de 6,2 cm som hans huvud har vuxit i omkrets :) Han kommer nog få stort huvud precis som sin far :)

Nu till något annat, det finns två frågor som dominerar bland alla andra vi får just nu och dessa handlar om vad Lillbus ska få för namn samt hur det går med prinsen och King. Den ena kan jag svara på nu och den andra kommer förhoppningsvis senare i veckan :) Det funkar väldigt bra mellan King och Lillbus. Det verkar till och med vara så att King inte riktigt förstått vad det är vi bär omkring på hela tiden och som låter sådär knasigt. Fast han kan emellanåt bete sig som en riktig storebror och komma och pussa på lillebror när han ligger i mitt knä, men annars bryr han sig inte vidare mkt. Det samma gäller katterna. De var väldigt nyfikna i början, mkt mer än vad King var, men de tycker nog att han är lite läskigt oberäknelig eftersom han plötsligt kan flaxa till med armar och ben eller börja låta så de håller lite avstånd för säkerhetsskull :)

Och dagen idag är ingen vanlig dag, idag firar nämligen jag och min stora kärlek hela sju (7!) år tillsammans! Är det inte helt otroligt? Jag tycker det är helt otroligt. Sju år av kärlek, glädje och äventyr  Jag är så lycklig att vi fann varandra och att livet ser ut som det gör :) Sju år kan låta som en lång tid, oj jo förmodligen för att det verkligen är en lång tid. Och visst känns det som att vi varit med om otroligt mkt tillsammans, samtidigt som tiden gått otroligt snabbt. Tiden går snabbt när man har kul sägs det. Och visst är jag beredd att hålla med :) Det har hunnit hända en hel del på den här tiden tillsammans och nästkommande sju år bjuder förhoppningsvis på ett fortsatt spännande äventyr :) Jag ser verkligen fram emot det :)

J = sant

www.KarroochKing.se

Meddelanden ?
Emma:
Härligt att höra att ni har det bra hela familjen! Jo, enda nackdelen med bebisar är väl att dom växer upp för fort. 

Stort grattis på 7 års dagen! 

Nattie:
Åh så fina de är!!! Stort GRATTIS på sju-års dagen! Ni är verkligen underbar familj!  Hoppas vi ses på torsdag Kram
Danni:
Skönt att höra att det går så bra för er! Vi måste ses snart och hälsa ännu mer på lillbus 
Eike:
Söta lilla bebis =)=) Vill också ha min nuuuu…massa kramar!!
Eike igen:
GRATTIS på eran 7årsdag förresten =)
Lina:
Grattis!
Mi & Kári:
Härligt att höra att det går så bra!
Och stort grattis på 7års dagen  Kramar
JTWM:
Grattis från oss 
Johanna & Max:
Grattis!
Mirre:
Grattis
Mimmi, Urax&Benjy:
grattis till er sju års dag, härligt ju!! =)

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.