web analytics

Keep swimming*

Vardag

Det vart inget om helgen i gårdagens bloggar så här kommer istället några rader Det har varit en helg med både lugna stunder och stunder där vi varit lite i farten :) Som vanligt hade vi babysim i lördags och denna gång var det sista tillfället för Babysim steg 1. Så roligt som vi haft på dessa lördagar anmälde vi oss snabbare än snabbt till Babysim 2 som börjar nu på lördag, skojjs :) Resten av dagen myste vi hemma och bara tog det lugnt sådär som man har helger till för.

– Babysim-bilder –

Under söndagen hade vi tennis som vanligt, inte mkt mer med det. Vi hann även med att åka iväg en sväng på en liten visning av ett nytt område som ska byggas. Finfina rad-, kedje och parhus men de kostar några dineros de.. Men alltid kul att kolla lite granna och att äta lite av allt gott som bjuds på haha..

Det är så spännande var vi kommer hamna en dag, vår lilla familj. För vi lär ju flytta en dag, även om det kanske inte är helt akut än nu när Hugo är så liten. Och just nu närmar sig de bästa årstiderna för vårt palats så nu trivs vi verkligen :) Lägenheten gör sig på något vis bäst när det är lite mörkt och mysigt sådär och vi tänder upp med ljus och häliga små lampor. Värre är det på sommaren när det är så vaarmt och jobbigt här hemma. Mm jakten och drömmarna om vårt framtida palats fortsätter

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Emma 12 okt, 2010 at 17:00

  Himla söta bilder från babysimmet! :)

  Ja, visst kan man drömma om andra ställen att bo på, även om det inte är aktuellt just för stunden.

 • Svara Mirre 12 okt, 2010 at 18:24

  Ohh så härliga simmbilder =D, ohh vill också ha huuuus =D…

  Kramar

 • Svara Anna&Trion 12 okt, 2010 at 18:30

  Hus är fantastiskt =) Jag rekommenderar det ;)

 • Svara Ingela, Zeb, Indy 14 okt, 2010 at 18:00

  Åååååh jag vill ha ett hus med trädgård!!!! Någon gång måste det ju bli av!!!

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.