web analytics

Kungen av Tyresö*

King, Skola

IMG_20160901_111642

Dagens arbetsplats och arbetskollega heart

Idag hade vi idrottsdag med eleverna, eller orienteringsdag var det iofs. Tre olika typer av orientering bjöd vi på; ”vanlig” orientering med nålstämplar, poker-orientering med spelkort och pokémon-orientering där man skulle kasta bollar och samla pokémons :) Kul koncept tycker jag, alla gillade olika varianter och verkade nöjda.

Jag hade med King idag eftersom jag kände att jag behövde ha honom under uppsikt. Han blev plötsligt förändrad här igår och jag känner mig oroad i hjärtat över hur det är med honom. Igår var han väldigt varm, hade svårt att gå och idag går han men inte gärna.. Vill mest bara ligga ner och sova. Fått bära honom in och ur bilen vid några tillfällen då han inte velat hoppa själv. Och så har han pipit när han ska resa sig upp från golvet.. Han är dock mkt bättre idag än igår så kanske var det något knas bara men jag känner inte igen honom, det är som att han blev gammal över en natt :/ Fick en tid hos veterinären imorgon, hoppas på en röntgen och blodprover av något slag..

Min fina fina King, du är allt för mig och du oroar mig när du är såhär så snälla kom bara tillbaka. Du måste det. Du är allt jag vill tänka på just nu, inget annat. Positiva tankar som får dig fit for fight igen. Resten får vänta.

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.