web analytics

Lp2*

King

Tjohej, ääntligen! King och jag lyckades kamma hem ett förstapris på lydnadstävlingen igår och det innebär att vi nu har tre förstapris i lydnadstvåan och därmed ett Lp2 :D Är så glad så glad :D Sakta men säkert går det alltså framåt :)

King var verkligen duktig, även om han samtidigt försökte ha koll på var J och H höll hus :) Av domarn fick vi tipset att inte gömma husse i vassen nästa gång så att King kanske kan hålla koncentrationen lite bättre. Men det var ett medvetet val att låta grabbarna gå iväg. Senaste tävlingarna har King nämligen varit allt för fokuserad på J utanför planen och nu testade vi med att låta J gå iväg så att King inte skulle se honom. Men det resulterade visserligen i att King fick en lite letande blick emellanåt, men trots det lyckades han trixa ihop momenterna på ett häligt sätt :)

Vi brukar ju pröva på lite olika uppladdningsmetoder innan tävling och än har vi inte riktigt lyckats hitta det vinnande konceptet. Igår testade vi utfrysningsmetoden, ush och fy så sorligt det var. För första gången någonsin satte ja in King i de där hundburarna utanför klubbstugan. Det sved verkligen till i mitt hjärta att lämna honom där, trots att ja bara satt 20 meter därifrån och vi båda kunde se varandra. Ja satt mest och tittade på honom, och han på mig. Han såg så ledsen ut. Men desto gladare vart han när ja gick och plockade ut honom :D

Problemet med King är att han tyvärr är lite bortskämd. Man skulle kunna kalla det för ensam-barn-syndromet :) Han är van med uppmärksamhet och att få lite som han vill, men kan ni klandra oss, han är ju så galet söt så det är svårt att stå emot hur man än försöker. Istället för en will-to-please-blick får vi oftast på tävling en lite mer divig blick som liksom meddelar att nja ja har inte riktigt lust för det här just nu. Speciellt inte om du inte har något att locka med, godis eller leksak. Men igår, då var han med på noterna:D

Ska bli så otroligt kul att lämna tvåan och få träna på lite nya moment som trean bjuder på, wohoo :) Men om vi ska lyckas tävla i trean blir det nog tvunget att bli lite tuffare tider för King :P En och annan vistelse i hundburarna kanske ;)

www.KarroochKing.se

Meddelanden ?
Malin:
GRATTIS!
Michelle:
Stort Grattis 
Sigrid:
Härligt, grattis! 
Ingela, Zeb, Indy:
Grattis! VAd kul! Vi tävlar på onsdag och jag börjar bli fasligt nervös!
Linnea & gänget:
Grattis till er! Vad kul med ännu en titel 
Nattie:
Va roligt! Stort GRATTIS! Kram
Ylva:
Grattis!
Petra:
Grattis från Norr 
S, Thyra & Lhine:
Grattis till LPII!
Alex!:
Vad roligt att det gick så bra! Tror King kommer att växa med lydnaden över att få ladda JAG-VILL batterierna!!!
Kram på familjen
Malin:
Grattis!! Och söta bilder som vanligt 
Johanna & Majken:
Grattis till LPII! 
Lina:
YES! GRATTIS!
Eva:
Så fin sida ni har Grattis förresten!
Kevin:
Grattis! 
Mirre:
OHH Grattttis =D
kramar
Anna & Juni:
GRATTIIS!
Bianca:
Grattis!
Mi & Kári:
Jätte grattis till dig!
Emelie:
Stort grattis! 
Emma:
Stort grattis till första priset och LP2! 
JessiH&Oliven:
Jätte grattis! Från oss!
åsah:
grattis va kul!!

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.