web analytics

Min pojke*

Hugo

Idag har vår Hugobus varit på besök hos doktorn och fått sina första två vaccinationssprutor. En i vardera lår. Jag vet inte vem som var mest ledsen, ja lr Hugo. (Fast om jag ska vara helt ärlig så var det den förstnämnda. Hugo däremot tog det hela imponerande bra ). Han hade just vaknat upp när två sköterskor plötsligt körde i en spruta var i vardera lår. Från noll till jättegråt tog det sidåsär en hundradels sekund medan mina ögon tårfylldes i ungefär samma fart. Jag tog snabbt upp honom i famnen och kramade om honom allt ja kunde och vips så säger Jensa att han ler ju! Och så var det hela över :) Men ojj va mitt hjärta slår för den här lilla människan. Denna lilla människa som på torsdag redan fyller tre månader!
www.KarroochKing.se
Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.