web analytics

Mirror*

Vardag

If you wanna make the world a better place take a look at yourself and then make that change.. Dessa ord var det någon vettig som sjöng en gång i tiden och visst är det tänkvärt egentligen? För alla utom du Hugo, för du är alldeles perfekt just the way you are (som är ord från ett annat läge (typ Bridget Jones Diary?). Allt du behöver göra HuGo är att le precis sådär så ordnar allt sig till nivån tipp topp :)

Dagen idag har spenderats på blåsiga promenader med King och en sväng förbi stan för fika med två mammor och goa bebisar plus en syster till ena mamman (mkt information, men rätt ska va rätt) :) Vi tog även en sväng förbi Zara vilket är typ livsfarligt.. Jag totalt ä l s k a r nämligen deras barnavdelning.. ojoj va mkt fint det finns där! Fick gladerligen med mig två underbara tröjjor och ett par så coola jeans :D Lite mysigt är att ja hittade min absoluta Hugo-favorit-tröjja i en storlek större. (Den på bilden, visst är den sööt?) Oj va ja köpte den! Hihi första gången ja köpt ett plagg i två storlekar men det känns helt rätt faktiskt :)

Vår diskmaskin har tyvärr tackat för sig vilket resulterat i att ja spenderat typ halva kvällen med att diska och torka disk. Sådär roligt faktiskt. Och Jensa och King har stängt in sig i duschen där tanken är att stink-bomb-King ska få en makeover och komma ut som en doftande len blomma :) Jo han har tyvärr gått och blivit illaluktande och lite tovig och lortig och vi har liksom hoppats på att det ska lösa sig självt men som med mkt annat här i livet har det inte alls funkat så. Istället har det typ bara blivit värre. Och vi vill ju gosa och mysa med King och det gör man mkt hellre när han inte luktar illa helt enkelt. Spännande :)

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

7 kommentarer

 • Svara Lilja fredrikson 6 okt, 2010 at 23:28

  Den där Hugo har det riktigt bra som har dig som mamma, det ser jag det:P Det är fantastiskt roligt att gå in och läsa om er!! Ge King en bamsekram ifrån oss!!!!!!!!

  Kramar Lilja och GOa

 • Svara Emma 7 okt, 2010 at 06:55

  Ja den där tröjan är ju hur fin som helst! Hugo passar väldigt bra i den så jag förstår att du köpte den i en storlek större också! :)

  Hundarna tenderar väl att nå en gräns när de faktiskt behöver ett bad. Jag badar inte Pulver särskilt ofta eftersom han generellt inte luktar särskilt illa, men till slut behöver han bada också.

 • Svara Sigrid 7 okt, 2010 at 07:15

  Vilken underbar bild! :)

 • Svara Kristin 7 okt, 2010 at 09:28

  Härlig bild, Förstår varför du älskar tröjan för den var super söt ju! Sicket litet charmtroll han är den där lilla. Kan verkligen förstå att allt blir tipp topp igen när han ler :)

 • Svara Mi & Kári 7 okt, 2010 at 12:09

  Håller med om att den tröjan är hur söt som helst! Var den från Zara?
  Älskar bilderna i förra inlägget, ser galet mysigt ut :)
  KRAM!

 • Svara Mirre Fotande hundtoka 7 okt, 2010 at 13:47

  Ohh vad söööt ahn är i sin fina tröja och vilket charmigt flin =D Drygt när stuff går sönder, trökigt att handdiska ju =(

  Kramar

 • Svara frida & the 5 7 okt, 2010 at 22:43

  Hugo söööt!!!

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.