web analytics

My Dog*

Foto, King

Dag ett på My Dog. Ja hade hoppats på att det mest minnesvärda skulle vara min och Kings insats på freestyleplan men den vill ja mest bara glömma. Snabbt. Istället blir det nog Cesar Millans vinkningar och kloka ord som ja tar med mig hem. Han var en riktigt glad prick och bjöd på en bra show. Nu längtar ja till 12 maj då ja får lyssna vidare på honom inne på Hovet i Sthlm. Ja fick nämligen biljetter av snälla J under granen i julas nu och det ska bli superjättekul att gå.

Imon blir det inge Millan men istället dyker Fredrik Steen upp och honom både lyssnar och tittar ja gärna på Men något som är ännu viktigare är min och Kings andra freestylestart. Vi har haft värsta allvarliga pratet här på golvet nyss. Ja försökte förklara att imon är det allvar, att då vill ja att vi ska ha kul ihop ja och King! Nu får det vara slut på dessa muppfasoner. Han är glad ända fram till att han kommer in på plan, då är han som förbytt och ja undrar vem det är ja fått med mig. En surpuppa och som dessutom verkar lida av scenblyghet. Ingen bra kombination. Sen springer vi av plan och han är glad igen. Utanför planen skulle han gladerligen köra numret igen, med en viftande svans, men att göra det där på plats nä det verkar väldigt svårt att ställa upp på.

Ja sa till King att nu är det typ hans sista chans här, ja lämnar in ansökan för pensionering om inte han skärper sig. Ja varnade honom för ett liv med endast promenader och benlyft med tyvärr såg han inte vidare ledsen ut för det. Ja vet inte. Men än ger ja inte upp. Det är ju kul, visst är det? Tycker inte han det? Är ja egoistisk som kör? Men ja vet ju vad han kan och vilka underbara stunder vi varit med om. Ja vill vara med om det igen, ja vill dela det med King. Ja vet att han haft lika kul som jag. Det är ju Karro och King! Som Piff och Puff, spaghetti och köttfärssås, fisk och vatten. Det bara är så, oavsett liksom.

Tips, råd, uppmuntran. Allt är välkommet. Men allra helst, håll tummarna för oss*

Dags att runda av, klockan är halv ett och ja måste sova snart. Fast först en sen liten kvällsrunda. Jensa sa att han skulle ta den men hans snarkande här bakom mig säger annat. Typiskt. God natt*

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

9 kommentarer

 • Svara Matilda 9 jan, 2011 at 12:43

  Håller tummarna! Vi har ju sett de underbara Karro och King teamet förut och jag blir alltid lika rörd! Och man har verkligen sett hur kul King har haft, så jag hoppas att gnistan kommer tillbaka=)

 • Svara Johanna kempe 9 jan, 2011 at 15:13

  Hejsan Karro. Var på My Dog (lördagen) och såg ditt program. Synd med King för ditt program var så fint precis som alla dina andra program. Vet lite hur det känns. Har tävlat bruks med min BC tik, hon blev inte som king på planen men ändå så gjorde hon alltid några missar som hon aldrig gjorde på träning. Vet inte om det är att han kanske blir ”rädd” när det är så många som kollar och miljön på mässan. Så när du tränar så kanske du kan be att så många som möjligt ska kolla och även ha sina hundar omkring som störning. Vet inte om du gör det redan eller har testat, men det kanske funkar. Hoppas att jag får se dig nästa år på my dog eller på nya filmklipp på youtube med en lika glad king på scen som du är Karro.

  MVH/ Johanna. http://www.miaumaerus.se

 • Svara Emma 9 jan, 2011 at 15:23

  Tråkigt att King inte är på topp när ni kommer in på planen! Jag ska hålla tummarna så hårt jag kan för att det gått bättre idag!! Kram!

 • Svara Jonna & Svante 9 jan, 2011 at 15:51

  Tråkigt att han inte är som förut! Håller tummarna för att det går bättre idag!

 • Svara Daniela 9 jan, 2011 at 21:10

  Hej Karro!
  Det var länge sedan… :-)
  Min diagnos är ”tävlingsnerver”. Vi har gått genom liknande med Puma efter en längre paus i tävlandet och jag tror verkligen att miljöträning är en färskvara, helst för hundar där miljön är ett (ibland osynlig) problem. Kings senaste (2 ?) tävlingar tyder på detta. Det är bara att backa bandet och börja träna i svåra miljöer igen, kort och med heta belöningar. Det går fort att komma tillbaka till den gamla nivån! Han kan, det behövs bara en ”påminnelse” att det är värt det! ;-) Lycka till!
  Kramar från oss från skogen! :-)

 • Svara Kattis o vovvas 9 jan, 2011 at 22:08

  Ha ha ha, älskar den animerade bilden du gjort av Cesar! :D Var får man tag i biljetter till Cesar på Hovet den 12 maj? Hade varit intressant att åka och kika… jag är liksom lite lätt anti honom, men ändå nyfiken. :)

 • Svara Lilja fredrikson 10 jan, 2011 at 01:08

  Halojsan!! Jag och GOa är också nere i ett träsk med det här om vad som egentligen blir fel där inne på tävlingsplanen men som funkar så bra där utanför. Jag förstår din frustration helt enkelt!!!!!!!!

  Jag som har följt er karriär vet att ni är grymma och att ni alltid berör publiken med er glädje och era galenskaper. Det kan jag lova!!!!!!!!!!! Men sen vet jag också att man själv vill känna den där glädjen inne på plan då allt bara flyter. Men du Karro du kan väl snickesnacka lite med King och kolla om han kan förklara varför det blir sådär så kan jag försöka få ur något ur GOa!

  Massa kramar till er!

 • Svara Mirre en hundtoka bakom linsen 10 jan, 2011 at 15:10

  Ohh vilken bra julklapp, skulle gärna också se honom
  kramar

 • Svara Johanna o krydderi o dom där =) 25 jan, 2011 at 14:49

  Hmm, har nog allt sett att han inte verkar tycka att de är så roligt längre o kanske borde du anmäla dig till tävlingar o gå in o leka lite med leksak?! De kan i alla fall vara värt o prova. Skippa alla krav o förväntningar. Alternativt att du tar de lugnt en stund med tävlande, ja vet inte..

  Jag tycker bara att de är viktigt att tänka på King och hans bästa. De går före allt!!!

  Kram

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.