web analytics

Ner till klubben*

Foto, King

Planen för förmiddan är att ta oss ner till klubben och träna och busa lite :) Dels tycker ja det är kul med en liten utflykt, dels tycker Hugo att typ allt är roligare än att sitta här hemma och att King tycker det är kul åka ner till klubben och träffa lite poolare behöver ja väl inte ens berätta :) Så det blir nog bra :)

Hoppas på en rätt lugn dag ändå efter en väldigt intensiv och effektiv dag igår :) På förmiddagen varvade ja och Hugo bullbak med att dammsuga och städa medan de jäste första gången och att springa med King när de jäste andra gången. Medan bullarna var i ugnen duschade vi och sen far vi iväg på mammagrupps-träff :) (med en vagn full av bullar). Det var födelsedagsvecka för två av mammorna så lite bullar i prickiga former kändes passande :)

Juste, håller på att fixar lite med fotoavdelningen här på sidan. Kika gärna in på vår portfolio-sida och fotodagboken. Allt är såklart inte klart än, men på gång :)

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

3 kommentarer

 • Svara Mirre fotande hundtoka 9 sep, 2010 at 15:31

  Ohh vad härligt att åka ner till klubben och träna storebror lite. Du har jättefina kort i portfoolion =D
  kramar

 • Svara Martina o Lilly 9 sep, 2010 at 18:47

  Tusen tack för de goda bullarna igår! Du är ju en supermamma! :)
  Vi ses på måndag! Jag läääängtar :)

  Kramar

 • Svara Emma 9 sep, 2010 at 19:17

  Låter som om ni har mycket trevligt för er! :) Och det blir ju jättefint både i fotodagboken och portfolion, med många fina bilder såklart!

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.