web analytics

På promenad*

Vardag

Sådär, lillprinsen sover :) Och då finns det tid att göra annat än typ amma, dansa och sjunga barnvisor :) I vanliga fall när han somnat brukar jag själv passa på att göra lite saker som man annars inte hinner med, typ äta, städa, dusha, tvätta och pyssla. Eller så lägger jag mig bredvid honom och snarkar jag med  Det gäller liksom att passa på eftersom det inte blir så mkt sömn på dygnets alla timmar :) Så ni förstår kanske varför bloggen blir lite vilande just nu, den är liksom inte på prio ett, vilket är synd eftersom dessa underbara dagar med vår alldeles nya son borde förevigas. Men nu sitter ja här vid tangenterna. För varje minut som går blir det en minut mindre sömn som är guld värd just nu, det är lite så man får tänka, haha:) Så jag får ta och skriva snabbt helt enkelt :)

Senaste dagarna, eller egentligen senaste veckan, har varit helt underbar* Hugo och jag lär känna varandra allt bättre för varje dag och vi har riktigt kul ihop :) Nu har vi vågat oss ut på riktiga promenader oxå och det känns helt galet underbart. Igår träffade vi (och King såklart) två andra mammor och deras glada pojkar Leo och Love och tillsammans vandrade vi runt i sex timmar :) Visst det vart en och annan fika och det hela avslutades med en middag i solen, men oj vad vi vandrade. Faktiskt runt hela  häliga Nackareservatet :) Och idag vandrade vi i fyra timmar, wohoo ja njuuuter :) Spännande se var fötterna bär oss imorgon, för inte kan man sitta hemma i vårt kokande palats. Att bo i en vindsvåning med svart plåttak är ingen hit på sommarhalvåret, idag har termometern visat 30 grader här hemma..

Det är lite kul med onsdagskvällar, jag tänker alltid på förlossningen då. Det hela startade ju strax efter midnatt natten till torsdagen. Vilken upplevelse det var.. Jag är nog en lite annan människa efter dessa timmar med alla de känslor som hoppade hit och dit. Mäktigt. Och tänk att han är här nu, vår son. Redan fem veckor gammal blir han imorgon. Otroligt. Helt otroligt faktiskt :)

Taadaa, vad tror ni mina sista bloggord blir? Kan det vara så att jag skriver Godnatt? Neej, det har ju aldrig hänt förut 

Godnatt*

www.KarroochKing.se
Meddelanden ?
Nattie:
Åh va mysigt med långa skogspromenader Det har ju varit perfekt väder nu på sistone! Vi får väl inte runt 30 grader här hemma men det är nog för att man inte pallar att stanna inomhus utan gärna promenerar ut  Kram
Emma:
Underbara bilder, låter ju helt fantastiskt med dessa långa promenader!  Klart bloggen inte är prio ett just nu, det har nog alla förståelse för! Härliga bilder!
Johanna & Max:
Underbara bilder!!
Mirre:
Jättefint och mysigt ser det ut att vara =D. Vad härligt att ni kommer varandra närmare förstår att det är lovely =D

kramkram

Majsan:
Var sak har sin tid och nu är det Hugo tid och inte blogg tid. Härliga bilder!
Frida:
En ny design till hemsidan kanske? 
Mi & Kári:
Tack för de orden! Är inte helt nöjd egentligen, men men vad gör man när man e nybörjare 
Ser super härligt ut!

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.