web analytics

Påsk*

Foto, Vardag

Jomen ja hade sån tur, ja fick besök av iaf en påskkärring igår. Och inte av vilken som helst, utan av den allra sötaste – min äldsta bror Mickes dotter Julia :) Tillsammans gick vi sen även en liten runda i huset och önskade Glad Påsk till våra grannar :) Det vart en och annan godis och även lite cash ;) Tycker det är en rolig tradition med påskkärringar, ja minns själv hur man vandrade runt från dörr till dörr med golvmoppen i högsta hugg :)

Vilken hälig dag det varit idag! Och ja har sån tur att min underbara Jensa är ledig idag och till måndag! Tänk så många heela dagar vi får tillsammans :D Vi har varit ute i solen stora delar av dagen och vandrat och tränat med King som även fick sig årets första dopp efteråt :D King är så söt, världens finaste hund  Träningen går lite åt ena hållet och lite åt andra, men sötare och roligare hund får man leta efter :)

Sen har vi kikat lite på spjälsängar och bilbarnstolar :) Undrar lite snabbt bara om någon har förslag på bilbarnstol? Är det jättevärt att ha sån där som man bara klickar på? Lr går det lika bra med en som man spänner fast själv? Hmm, alla dessa frågor :)

Nu vill ja återgå till köket och hjälpa till med påsk-mat-lagandet inför kvällen :) Mysigt*

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.