web analytics

Spex*

Vardag

Hittade denna lite spexiga bild på mig och King från förra året :) Även Lillbus är med där någonstans under alla kläder :) Tänk va tiden gått snabbt. Nyss skrev ja tisdagsblogg är lika med gravidblogg och vips så dök Hugo upp och nu är han snart åtta månader! Tjo hej tjo hå. Tur att det bara blir roligare för varje dag som går annars hade ja nog varit lite vissen. Men ja toksaknar att vara gravid! Oo va ja älskade det. Allt med det. Att ha mage, att känna sparkarna, att leva på en sån förväntan. Men har ja tur får ja uppleva det igen :)

Skidåkning har det tyvärr varit dålig med i år, trots denna häliga vinter. Jag vet liksom inte riktigt vad ja ska göra av Hugo. Vi har fått låna en kids-ryggsäck som vi testade i helgen och Hugo verkade gilla den för han somnade efter bara några minuter där i. Men ja tyckte nog att det var lite läskigt. Ja ramlar ju så lätt. Och det kan ja ju inte göra om ja har honom på ryggen.. nää.. Pulka vore bättre, men det funkar ju inte med hans vanliga, då skulle vi sabba alla spår och så skulle det nog bli lite tokigt i backarna. Och att köpa en sån där riktig kostar ju alldeles för mkt. Kanske går att hitta nåt begagnat eller bygga själv?

Ute i snön är vi iaf mkt men ja vet hur mkt både ja och King uppskattar våra skidturer så vi ska nog försöka få ihop nåt :) Men vi väntar nog lite med det, just nu är det fullt upp med att träna inför mässan i helgen. Det går lite upp och det går lite ner, precis som vanligt :) Ska bli jättespännande och kul, precis som vanligt :)

Och nu ska ja som så många gånger förut avsluta med att skriva att nu är det dags att hoppa i säng :) Godnatt!

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

3 kommentarer

 • Svara Julia 14 Dec, 2010 at 02:51

  King kan inte dra pulkan bredvid då? :D

 • Svara Emma 14 Dec, 2010 at 07:40

  Vad klurigt att få med sig Hugo på skidturerna, men kanske finns det en sån där ”riktig” skid-pulka begagnat någonstans för en bra peng? Ni hittar säkert på nåt!

  Ska bli så roligt att få se ert program på mässan! :)

 • Svara Mirre 14 Dec, 2010 at 22:39

  Ohh vad klurigt, får passa på då pappsen är hemma med Hugo =D. Ohh spännande med mässan, ser fram emot video och bilder sedan =D
  kramar

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.