web analytics

Tintin 2 år*

Födelsedag, Tintin

HT0A0823hs

Hihi kolla vilken fin födelsedagstjej :D Idag fyller du alltså två år! Jag önskar att du bara fyllde ett. Eller nej, jag önskar att det var din allra första dag, din födelsedag idag och att jag hade de här två helt obeskrivligt underbara åren framför mig* För vilka dagar vi haft heart

Jag skulle kunna leva om den här tiden om och om igen, haha jo så känns det! Du skänker mig och alla runtomkring så otroligt mycket glädje, jämt och ständigt. En Tintin skulle alla ha :) Du skulle helt konkurrera ut alla lyckopiller i världen :) Tänk att du är en så glad och charmig tjej, du får mitt hjärta att växa för varje dag heart

Men okej, idag fyller du alltså två. Det är en grymt mysig ålder, det måste jag säga. Du pratar massor, om än rätt så otydligt än :P Du kan bland annat inte uttala R utan kör med J istället så det blir ju lite knasigt, men å andra sidan väldigt charmigt :) Tänkte jag skulle ge exempel på några lustiga ord som du har för dig:

Hua – Hugo (Du är bra på att efterlikna hur ord ska låta men det här är ju inte ens nära, haha..)
Barnacykel – Mördarsnigel (Haha ett ord som ofta kommer upp eftersom trädgården fullkomligt svämmar över av dem. Kan säga att det tog ett tag innan vi förstod vad du menade).
Såpänne  – Hårspänne (Uttalas med ett supergulligt gung! Och används rätt ofta då du och din bror älskar hårspännen).
Vi-i – Välling  Från början sa du bi-i så det har väl gått typ år rätt håll men ändå knasigt val av härmning tycker jag, haha.. :P
Mutsig – Smutsig (Nära)
Mös – Smör (Hm..)
Sut – Slut (Typ..)
Puppor – Ketchup (?)
Tättaänderna  – Tvätta händerna (Här har vi ett exempel på hur du är bra på att härma en melodi men inte riktigt fått till orden hundra procent) :)
King ha du lärt dig uttala tillslut, du började med att säga Kish, sen Kiig och nu säger du helt rätt :)
Whoopi har du oxå utvecklat lite på ett eget sätt men nu låter det som det ska :)

Sen är det så att de allra flesta ord är lite förkortade eller förlängda :) Äta frukost blir Äta fukos tex :) Så de går att förstå men de ändå inte helt korrekt :P Men det är toksött, så ha inte för bråttom med att lära dig rätt :) Rätt kommer du prata resten av livet sen så det är lite mysigt att få ha dig och dina charmiga uttal ett tag till :) Och när vi stora inte förstår vad du försöker säga brukar Hugo kunna hjälpa till att tolka, toppen :)

Du pratar en del om dig själv i tredjeperson :) Tintin med, säger du ofta när du vill följa med. Och följa med vill du, alltid :P Om jag så bara ska gå ner för att hämta något, så hör jag i bakgrunden, Tintin meeed, eller Tintin osså. Du säger ofta Mamma kom hit nuuu oxå, haha :) Vet inte varifrån du fått det men sött är det och jag kan oftast inte låta bli att komma och kika på vad du har hittat på :) Det är en hel del 3-4 ordsmeningar så det är kul :D

Du somnar och sover bra! Vaknar ibland en gång på natten och meddelar att det är dags att Göra Vi-ii och gärna oxå vem det är som ska göra den :) Du sover oftast en nap på dagen men klarar dig även utan. Du älskar att leka med dockor, som du skjutsar runt i dina vagnar, nattar och matar. Det är bland det gulligaste jag vet att få sig dig stå och natta fyra dockor i varsin vagn. Du schyssar och vaggar vagnarna, pratar lugn med dockorna. Tar upp någon docka ibland, kramar oss, vyssar, pussar och lägger ner och så berömmer du alltid, haha :) Du leker med Hugos djur och du gillat att leka med leksaksköket, bjuda på mat och dricka :) Du gillar att cykla runt på altanen eller varför inte runt helt området, det orkar du! På springcykel eller trehjulingen :) Toksött är det och du är riktigt duktig!

Du härmar allt brorsan gör och du är alltid glad! Du älskar böcker och att sjunga! Och jag älskar att höra dig sjunga samtidigt som du strålar, det är lyckopiller om något :) Du är snäll och intresserad av våra husdjur och praktiserar gärna konster med King :) Det senaste är Hopp över benet, en hit tydligen :P Du gillar att gunga och vågar gunga högt! Och rutschkanor är såklart kul det med. Du är stark tycker jag och duktig på att klättra och ta dig fram där du vill. Du gillar att bädda ner dig och mysa men det håller oftast bara i sig en stund. Du är rätt blyg med nya människor men väldigt framåt när du väl är trygg med dem. Du är riktigt bra på att tjaffsa med brorsan och dra honom i håret eller bita honom i armen när han inte gör som du vill :P Men allra oftast har ni sååå kul ihop heart Ni leker verkligen och har som en egen värld där ni på nå vis möts och allt är så självklart för er, medan vi andra inte riktigt förstår vad som händer, haha.. Men det är kul :) När du har svårt att somna brukar du klättra upp hos din storebror och det är sött så jag vet inte var jag ska ta vägen. Kan inte titta mig mätt heart Ibland hör jag att Hugo ropar på dig och vill att du ska komma över och då tar du oftast vällingflaskan och en docka och vandrar över :) Sen hur ni sover, haha.. det är alla möjliga formationer :) Alltid lika spännande att gå in och kika hur kvällens läge blev :)

Jadu, Tintin. Du märker att det finns hur många glada rader som helst att skriva om dig heart Och allt skriver jag med ett stort leende på mina läppar :) Bara tanken på dig gör mig lycklig. Tintin du är en fantastisk liten människa och jag kan inte med ord uttrycka hur glad och lycklig jag är att vi får ha just dig i våra liv. Jag hoppas att jag lyckas förmedla en känsla, min kärlekskänsla heart För du är verkligen one of a kind. Du och din bror, ni är bara för bra för att vara sanna, var och en för sig och tillsammans är ni helt oslagbara! Du har tur som har en så snäll storebror som verkligen bryr sig om dig, tar hand om dig och leker med dig :) Men jag tror han tycker att det är minst lika kul att ha just dig som sin lillesyrra så det blev ju bra det här :)

Nu finns det bara en sak kvar att säga och det är Världens största GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN Tintin :D Älskar dig till månen och tillbaka* Nu ska vi ut på äventyr!

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.