web analytics

Toy story*

Vardag

Nu funkar bilderna från vår skidutflykt, klicka här :)

Som ja nämnde tidigare kollade vi en del filmer i mellandagarna. Första besöket förbi videobutiken resulterade i detta Toy Story-maraton :) Jo det är lite knas, men vi kom på att ingen av oss sett någon av filmer och nu kände vi på nå vis att det var dags. Vi tog en ordentlig runda ute i friska luften så att King skulle få springa av sig ordentligt och Hugo skulle få i sig en massa sova-bra-luft. När han stupade och King hade kissat klart skyndade vi hem och startade ettan. Och vi hann även se tvåan innan busungen vaknade och ville ha uppmärksamhet och lite påfyllning av energidepån. När han var mätt och glad startade vi trean och vips så hade vi sett alla tre filmerna. Och vilka filmer sen då! Underbara! (Hur kan vi ha missat det här??) Detta resulterade i att vi dagen efter sprang in till stan och köpte med oss Woody hem. Klart Hugo skulle ha honom :) Och han är riktigt latjo vår sheriff, snackar och har sig. Jo han är faktiskt hur söt som helst :)

När ja sen på senkvällen skulle ta en vända med King och lämna tillbaka filmerna såg ja denna lapp på videobutiken över deras öppetider. Tycker den var lite festlig :) Fler skulle må bra av att ha lite mer relaxt inställning till saker och ting tror ja :)

Nu ska vi här i palatset sova. Ja kan inte låta bli att undra vad Woody kommer ha för sig för busigheter under tiden. Jo för det har hänt lite lustiga saker här om nätterna sedan han dök upp, nog kan det verkligen vara så att han är lite magisk after all*

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Jonna & Svante 5 jan, 2011 at 00:06

  Jag har bara sett Toy Story 1, kanske skulle ta och titta på de andra nu också då! :)

  Diggade verkligen öppettiderna! :D

 • Svara Nattie 5 jan, 2011 at 00:17

  Härligt att få läsa sig i kapp efter semestern! Ni hittar allt på skojigheter hela tiden :) Jag hade tydligen ledigt de sista dagarna den här veckan så vi kanske kan ses en sväng på torsdag? :) Juste nu när jag ändå har det på minnet så är det styrelsemöte den 12 jan kl 19 :) Kram kram

 • Svara Emma 5 jan, 2011 at 09:25

  Jag gillar också Toy Story-filmerna, men jag har inte hunnit se trean än. Kanske ska ta och göra det! :) Haha, den där lappen med öppettider var ju hur bra som helst!

 • Svara Anna&Trion 5 jan, 2011 at 18:44

  Jag – som kallar mig själv filmfantast – som har ett filmrum i sitt hus – har inte sett dessa filmer… Hrm ;) Känns ju som att du på ngt vis rekommenderar dem ;)

  Ska sanningen fram ser jag faktiskt inte mycket animerat alls. Gillar de ”riktiga” teckande disney-klassikerna, de som va stora när VI växte upp! Lejonkungen, Askungen, Törnrosa, Robin Hood och Aladdin!

  Det mesta som går på TV nu för barnen är till stor del skräp tycker jag. När vi var små så var Kalle Anka bland det bästa på hela julafton, eftersom det var en av få gånger man fick se tecknat… en hel timme dessutom! Nu är inte Kalle Anka nåt speciellt längre, eftersom barnen är vana att se animerat var och varje dag! Innan förskola/skola, på förskolan, efter förskolan och på kvällen osv.. Tycker det är lite synd :(

  Men vissa godbitar har det förstås kommit som även filmfantasten Anna gillar. Hajar som hajar, jag höll på att kissa på mig när jag såg den ;) Och ”Sanningen om Rödluvan” – oj oj, den är så fantastisk! :)

  Ha det bra! Kram

 • Svara Mirre en dalkulla bakom linsen 6 jan, 2011 at 15:38

  har ej sett dem och det är nog riktigt festliga filmer, man mår ju bra av sådana filmer
  kramar

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.