web analytics

Målning av huset*

Hugo, Huset - Nybygget

HT0A6653

HT0A6763

HT0A6817

Idag har vi målat vidare och det blir riktigt fint! En väldigt behaglig färg om än inte riiiiktigt som jag hade tänkt mig från början vad gäller färgnyansen men den är toppen ändå. Idag och någon dag framöver har vi hyrt en sån där skylift eller vad det nu kan heta så den åker Jensa runt med och fixar sånt som vi inte klarat av att nå med stegar och ställningar, tipp topp!

Är så hemskt nyfiken på alla våra tapeter som vi valt till hallen och tre sovrum. Tror målaren ska tapetsera på onsdag och det känns som evighet, haha.. Alla tapeter är iaf på plats i huset och bara väntar på att få visa upp sig :P

Och som synes på bilderna, Hugo har fullt upp! Han är så hjälpsam så, underbart är det! Vill hjälpa till med, jo typ allt.

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

3 kommentarer

 • Svara Småstadsfrun 7 sep, 2014 at 19:08

  Så fint det blir, tycker nyansen ser bra ut och kul att alla kan hjälpa till! När vi (snickarna) byggde vårt hus så lejde vi bort målningen. Det var alldeles för stort och högt, dessutom hade vi precis fått en liten. Stort lycka till med er målning i alla fall! Heja heja!

 • Svara Angus 7 sep, 2014 at 21:26

  wow!! vilket projekt

 • Svara Ingela och Indy 8 sep, 2014 at 07:00

  Vad fint det blir!! Men läskigt att klättra på stegar =)

 • Skriv en kommentar

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.