web analytics

Tre månader*

Hugo

Wohoo idag fyller världens absolut finaste (och sötaste och goaste och bara bästa) blöjrumpa (och fot) (ja hela Hugo egentligen) tre månader! (Ja minns när jag skrev att han firade tre veckor..). Någon som har en trollformel för hur man får tiden att gå lite långsammare så att den här lilla plutten inte råkar bli allt för stor allt för snabbt? Jag skulle vilja ha den formlen typ på momangen. (Säger man fortfarande så?) (Va många paranteser det vart i den här bloggen).

Att han är tre månader innebär då automatiskt att jag varit mamma lika länge. Trots det tycker ja att det känns overkligt än. Jag skulle inte kunna tänka mig livet utan honom men ändå är ja lika förvånad varje dag ja är ute med vagnen att ja faktiskt går där med en vagn. En vagn där vår son sover.

Det är ju helt otroligt! Hur gick det här till egentligen? Allt gick så otroligt snabbt på nå vis. Hade någon sagt för ett år sedan att om ett år är du mamma, då hade ja nog fnissat lite. Och trots nio månader gravidtid vart det en sån överraskning när han väl dök upp. Jag undrar när det kommer att smälta in. För det måste det väl göra en dag? Eller kommer det alltid att kännas som en dröm att vi har en så fin son i vårat liv 

P.S Hugo Hugo Hugo, nån måtta får det väl va. Imon blir det en KING-blogg. Punkt slut.

www.KarroochKing.se


Meddelanden ?
Kerstin:
Du är helt fantastisk på att skriva om känslor! kram kram
Hannah:
Grattis finaste Hugo!  Har följt din blogg sedan innan du började skriva dina gravidbloggar om Lillbus också – men jag måste hålla med dig om att tiden går så fort.. Det måste kännas som tiden går mycket fortare för dig också, när det inte känns som det var länge sedan jag läste om hur underbart det kändes när Lillbus busade runt i magen. 

Sv: Haha, ja… Får se till att bada ikapp nu!  Det är så härligt alltså. 

Kram

Linnea & gänget:
Åh, grattis till fina Hugo  (som föressten är född på samma datum som min gamla far )

sv; Tack så mycket, och ja – det är verkligen hemskt med sprutor!
Har du lust får du hemskt gärna läsa mitt senaste blogginlägg och hjälpa mig bena ut en fråga jag har gällande försäkringen (Agrias chatt ger inte direkt något bra svar…).

Mirre:
Ohh fin bild =D. Jajjamän, men skapar ramarna i Photoscape =D, ladda hem det vetja =D.

Förstår att tiden springer fram =D

kram

Julia:
Aw, vilken gullig bild!! 

Tre månader går fort när man har roligt! 

Junitjej:
Underbar bild!
Emma:
Tre månader redan! Så himla söt bild!
Kattis L:
Aaah, världens sötaste blöjbutt! 
Hoppas ni har en alldeles fabulöst härlig sommar! 

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.