web analytics

Tre veckor*

Hugo

Heej 
Idag firar Lillbus hela tre veckor! Helt otrooligt att han redan funnits utanför magen så länge, tiden har verkligen gått snabbt! Ush i den här farten flyttar han väl hemifrån snart.. Finaste häligaste Lillbus* Men iaf, för att fira lite hamnade vi på Gamla Enskede Matbod med pappa, numera även stolt morfar, och hans tjej. Mysigt det var att äta lite god mat och samtidigt kisa mot den värmande solen. Äta-ute-premiär :)

Igår fick ja och Lillbus nog av känslan att vi snart växer fast i soffan av allt ständiga ammande så vi tog oss ut på lite äventyr. När jag fyllde år för någon vecka sedan fick jag nämligen en liten bebisfoto-kurs av min Jensa och igår var det dags för första tillfället. Det vart mest en del info och intro men det ska bli jättespännande och se vad vi får hitta på framöver :)

Och idag var det dags för Lillbus att träffa lite kompisar för första gången då vi hade vår allra första mamma-grupp-träff på mvc :) Det var väldigt mysigt och kul, jag ser fram emot nästa träff :) Och på vägen hem därifrån sprang vi på tre fartiga mammor som var ute med sina barnvagnar och efter lite snack med dem har vi nu även en liten fika inbokad till nästa vecka :) Skojj :)

Nä nu är det dags att ta plats i soffan och amma lite till, jo det var väl ändå tio minuter sedan sist så det är nog dags att fylla på, typ så 

www.KarroochKing.se

Meddelanden ?
Nattie:
Tack för en mysig dag  Skoj att få träffa Lillbus igen  Idag var det verkligen underbart väder Kram
Emma:
Härliga bilder! Vad roligt med en bebisfoto-kurs! 
Johanna & Majken:
Vilken snygg jacka du har! 
Spännande fotokurs =)
Matilda:
ÅÅÅÅH vad mysigt ni verkar ha det :-) STOR KRAM
Lina:
Vilka massa nya vänner du får nu. Gud vad roligt! Så otroligt söt!
Ingela, Zeb, Indy:
Ni verkar ha fullt upp med roliga saker! 
Patrycja:
åh va fina bilder! ;*
Lillbusen är så söööt c( ;

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.