web analytics

Två veckor*

Hugo

Paus i ammandet och pumpandet :) Idag fyller ju självaste Lillbus två hela veckor! Otroligt :) Så hur går det här hemma då, hur är livet som mamma kan man kanske undra. Kortfattat skulle man kunna säga att det är helt otroligt och lyckligt. Varje gång jag tittar på vår son dansar mitt hjärta och jag saknar honom bara jag går på toa. Han är så fin, så fin. Den mest perfekta lilla krabat jag någonsin sett. Han är så mjuk, så go och så mysig. Men allt är inte helt lätt. Inte hade jag en aning om att amningen kunde vara så knepig att få till och att man blir så blöt vid blöjbyten :) Men vi lär oss. Jag känner redan att jag börjar bli allt mer säker och vi lär känna Lillbus bättre för varje dag som går.

Det är inte lätt att få till en blogg, det är verkligen fullt upp här hemma. Datorn är inte ens på om dagarna, det är någon annan som tar all uppmärksamhet :P Första dagarna kändes det nästan som jag skulle växa fast i soffan, men nu har vi börjat komma igång med promenader och lite mer rörelse, underbart :)

Jag skulle vilja tacka min mamma som ställt upp jättemkt och hjälpt till på olika sätt och lagat mat när vi inte haft tid och lånat ut sin bil till oss osv. Och Jensas familj som oxå stöttar och ställer upp hela tiden. Va häligt det är med familj*

Nu måste jag nog runda av så jag hinner pumpa lite innan busen vaknar :)

Tack för alla era häliga kommentarer*

P.S
Wow lite coolt, inlägget vart klart precis 14.35. Det är tiden då Lillbus föddes. Tänk, för exakt två veckor sedan, då låg han där i min famn. Alldeles ny här på jorden. Otroligt*

Föregående inlägg Nästa inlägg

Tre slumpade inlägg

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.